Lf Cocaine Super Ponuka

Cena: 180 
Doklad o kúpe: Nie

Zdravím ,
ponúkam na predaj túto mašinku , ktorá je poskladaná na ráme s novým nástrekom (po aktuálnom vyskladaní na novo nastriekaných komponentoch nejazdená) .
Pôvodný plán bol rozpredaj , ale ozýva sa mi kvantum špekulantov a ja na dohadovanie sa o ničom nemám čas , preto ostáva samotný predaj , za zníženú sumu (z pôvodných 220€ na 180€) . Prosím čítať celý inzerát , predídeme nedorozumeniam .
Je to cenovo zaujímavá možnosť , pre šikovného človeka ktorý si ho vie doskladať "z aktuálneho 90% stavu do 100% stavu" = treba ho doladiť :) .
Ako som už uviedol , pôvodne som ho chcel rozpredať , preto som ho nedoskladával do 100% stavu - to pre nového majiteľa znamená super cenu a zaujímavú príležitosť . U mňa je nevyužitý , preto je na predaj .

Rám - LF cocaine 14" - Signature Series nový nástrek a polepy
Kolesá - predné - ráf Remerx , náboj Novatec 15mm , v prípade použitia adaptéru sa dá použiť na klasickú 9mm os s rýchloupinákom
- zadné - ráf Remerx , náboj Shimano na klasický rýchloupinák
Kľuky - Shimano - nový nástrek - rovné , ako nové , stred v super stave
Brzdy - hydrauliky Shimano M395 , platne ešte chvíľu vydržia , vhodné vymeniť
Vidlica - SR Suntour Epicon , 150mm zdvih , olej/vzduch - prasknuté spodné nohy , okrem toho vidlica v poriadku - na bežné vozenie sa je to okej , ale rozhodne najlepšie vymeniť nohy a je opäť komplet funkčná
Riadítka - HQBC Q6000.1 OS - 680mm šírka
Predstavec - Kellys Master
Riadenie - Altus / Alivio - 3x8 prevodov
Kazeta - Shimano 8 kolo
Pedále - Wellgo , nový nástrek , bez vôle , vymeniteľné piny
Kotúče - 180mm BBB / Tektro

Cena 180€

Predaj v celku znamená tak ako na foto , rozdiel - iné sedlo , iná prehadzovačka , iné plašte (žiadny špeciálny rozdiel) . Treba doladiť brzdy , prehadzovačky ... Ide o drobnosti ktoré vysvetlím po telefóne .
Len vážny záujem . Najlepšie osobný odber - Dolný Kubín a okolie . Možné poslať poštou , pri poslaní zálohy vopred na účet .

list Spolu inzerátov: 160
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 130 926
keyboard_arrow_up