Bergamont Enduro 9.0

Cena: 1 300 
Doklad o kúpe: Nie

Rám Bergamont Enduro 9.0 išlo o limitovanú ediciu, veľkosť ramu je L, kupoval som rám priamo od bergamontu. Rám bol v Natural forme čiže bez farby laku, bol to čistý rám preto som ho dal prestriekať lakerníkovy ktorý na ňom makal 2 mesiace nehovoriac o výrobe polepov a kúpe kvalitných priemyslových ložísk. Náter je teda nový má len 3 mesiace .Samotný rám som jazdil cca 500 km takže je ako nový. Bez prasklín škrabancov a poškodení. K rámu mám rôzne ochranné polepy a fólie . Systém odpruženia X ross Link 160 mm.
Tlmič ( Rock Shox monarch RT 200/51 nastavenie odskoku a otvorená funkcia a propedalova funkcia) bol jazdený cca 200 km je ako nový, samozrejme pravidelne čistený mazaný. Puzdrá sú nové. K tlmiču dávam aj original olej do tlmičov od Rock Shox. K bicyklu dávam samozrejme aj pumpu na tlmič a vidlicu.
Vidlica Fox Talas 36 R 100-130-160 mm 20 mm pevná os Vzduchová, nastavenie odskoku je samozrejmosť, Top Vidlica ma odjazdených tých cca 500 km v Zime komplet servisovaná menený olej tesnenia a pod. Stav je ako nová bez jedíného problému. Krk vidlice je krytý karbónovou krytkou s titánovou skrutkou.K vidlici mám cca 500 ml oleja na pripadný servis od Motorexu. K bicyklu pridám aj Blatník Mush Guard s mojím designom a logom FOX
Brzdy Shimano Saint M 820 plus brzdné doštičky s chladičami. Brzdy som jazdil len 200 km kupoval som ich neskôr kedže som najprv jazdil Shimano ZEE. Samozrejme brzdy sú v bezchybnom stave bez jediného škrabanca. Brzdové doštičky sú v 95% stave( sú to sintrované doštičky) K brzdám je komplet sada na servis a odvzdušňovanie a samozrejmosťou je aj Shimano Minerálny olej.Brzdy sú na adaptéroch 203 mm od AVID. Brzdové kotúče sú uchytené pomocou titánových skrutiek . Brzdy su upevnené k adaptérom Titanovými skrutkami to isté platí aj o uchytení k rajdám.
Gripy Ergon GE1 Slim nové.
Rajdy XLC 780mm AL 7075 , troška škrabnuté no škrabanec nie je hlboký , neide ani do materialu len sa jemne elox oškrel pri skladovaní bicykla v garáži.
Nový predstavec Truvativ Descendant 45 mm s titanovými skrutkami. Karbónové podložky pod predstavcom. Samozrejme mám aj originálne skrutky.
Predné koleso jazdené tých 500 km, náboj Tatto na 20 mm os s zapuzdrenými priemyslovými ložiskami , špice značky DTswiss ráfik je Dtswiss E 540 veľkosť kolies 26. Plášť je Fat Albert 26/2,4 s kevlarovou petkou ( veľmi ľahučký) stav plášťa cca 90%. Samozrejme pridám aj nejaké náhradné duše a jeden rezervný nový plášť Maxxis Advantage .
Hlavové zloženie od FSA Gravity, veľmi ľahké a pevné s priemyslovými ložiskami , určené na tappered krk vidlice.
Stredové zloženie GXP BSA závit, priemyslové ložiská, všetko premazané vyčistené , jazdené 700 km takže je v super stave a poslúži ešte roky. Plus náradie na servis stredového zloženia
Kľuky Jazdené 500 km super stav bez poškodenia, 175 mm dĺžka , prevodník hliníkový 30 zubový jazdený cca 50 km veľmi ľahučký , kľuky sú originál na 2prevodník no ja som ich prerobil. BCD kľúk je 104. Pedále boli jazdené pomerne krátko takže sú v super stave a držia nohu ako prilepené, pedále maju CR-MO osku a vymeniteľné piny, pedále su hlníkové , hmotnosť och je dohromady cca 320g. Dovolím si povedať že sú to jeden z naj Flat pedálov aké som jazdil . Kľuky majú samozrejme ochranné gumené krytky.
Sedlo SDG Beam hlinikové frézované 30,9 lahučké bez jedinej známky opotrebovania Sedlo od SDG top stav . Tiež jazdené okolo 500 km . Sedlová objímka je frezovaná, hliniková .
Reťaz je od Shimana má odjazdených cca 50 km
Kazeta značky sun race s rozsahom zubov od 11 do 42 najvyšší model a najľahši odjazdených cca 50 km .
Prehadzovačka Sram X9 Type 2 s hlinikovými kladkami ktoré majú priemyslové zapuzdrené ložiska sú ľahké a majú vysokú životnosť.
Radenie je Sram X 9 nové plus úplne nové bowdeny a nerezové riadiace lanko od značky Jagwire .
Zadné koleso od DTSwiss E540 náboj tatto so zapuzdrenými priemyslovými ložiskami a135/12 mm os MAXXLE oska od Rock Shox Plášte Schwalbe Hans Dampf 26/2,35 kevlarová petka . Zadný kotúč je od Avidu 203 mm. Zadná brzda je uchytená titanovymi skrutkami .

Bike som jazdil veľmi málo do 500 km aj vďaka tomu je ako nový bez známok opotrebovania . Za ten čas čo som ho jazdil som sa o neho vzorne staral. V zime bol komplet vyčistený rozobratý a premazaný mnohé komponenty sú na ňom jazdené len chvíľku. Nehovoriac o tom že mnohé komponenty su takmer nové.
Bicykel predávam pretože chcem vyskúšať nový Torque .
Cena 1300 eur. .

list Spolu inzerátov: 614
check_circle Aktívne inzeráty: 8
visibility Zobrazenia inzerátov: 300 485

WTB Wafel Clamp-On gripy, čierna

Predám úplne nové gripy WTB. Dôvod predaja mam svoje obľúbené. MTB gripy, dĺžka 130 mm, šírka 30 mm, hmotnosť 70 g, mäkká guma, odvod blata a vody, lock-on. Povrch gripov WTB Wafel je tvorený veľkými blokmi z poddajnej gumy. Dostatočné rozostupy medzi jednotlivými blokmi zvyšujú priľnavosť gripov. Gripy majú výstupný kanál pre lepšie odvedenie vody a blata. Sú teda vhodné aj do náročnejších podmienok. Na ich konci sú lock-on objímky, čo uľahčuje ich montáž. Model: Wafel Dĺžka: 130 mm Priemer: 30 mm Materiál: guma Hmotnosť: 70 g Cena 10€.
10 

Dres Leatt

Predám tento dres. Veľkosť ( obvod hrudníka 122cm, dĺžka prednej časti 75cm, dĺžka rukáva 81.5 cm) Dres bol chvíľu používaný. Takže nie je nový a možno sa nájdu minimálne známky používania. No za mňa je dres skoro ako nový. Dôvod predaja je že som kúpil nový bike ktorý má inú farbu a dres farebné nesedí. S dresom som nad mieru spokojný. Cena 10 €
10 

MTB šortky "Royal"

Predám tieto krátke nohavice "Royal". Obvod v páse cca 93 - 99 cm Boli používané takže maličké známky používania sa nájdu. Nie sú roztrhané ani prešúchané, skoro ako nové. Mal som ich pár krát na sebe. Dôvod predaja je že som kúpil nový bike ktorý má inú farbu a šortky nesedia farebne, inač som s nimi bol nad mieru spokojný. Cena 15 €
15 
keyboard_arrow_up