RetroDH Be One Woodbumble, veľkosť M, zdvih 200mm

Cena: 900 
Doklad o kúpe: Nie

Ponúkam nejakému podobnému „fajantikovi“, nakoľko na to nemám čas moju nedokončenú stavbu RETRO zjazdového bicykla. Jedná sa o kedysi v zjazde významnú Holandskú značku Be One / Be1. Rám som zohnal maximálne zachovalý – viď foto. Taktiež komponenty sú buď max zachovalé, alebo nové. Dokonca sa mi podarilo zohnať nové Dorado MRD 2003 čo je na dnešnú dobu dosť unikát. Bike som chcel vyskladať z max zachovalých/nových dobových komponentov, čiže ešte treba čo to dozhánať, čo je časovo náročnejšie :/ . Ale je možné ho aj doskladať z aktuálnych komponentov a voziť sa, no asi by to bola trochu škoda :) .


Rám: Be One Woodbumble, model 2003/2004, veľkosť M, zdvih 200mm – zachovalý stav
Hlavové zloženie: Cane Creek na priemyslených ložiskách pre 1,1/8“ stĺpik
Tlmič: Manitou Swinger 4way – TOP stav
Riaditká: Funn Fatboy 750mm na 25,4“ predstavec - nové
Gripy: Answer – nové
Vidlica: Manitou Dorado MRD 180mm, mod. 2003 – nová
Kľuky: Race Face Evole DH na 100mm domček vrátane stredu – zachovalý stav
Brzdy: Hayes Mag – nie sú na foto, no dávam ich k biku, zachovalé


Cenu si predstavujem na úrovni 900€, predaj mi nijak neponáhľa, no rozumnej dohode sa nebránim. Kontaktovať poprosím mailom alebo SS, pri vážnom záujme poskytnem záujemcovi tel. č. na vyžiadanie. Bike najlepšie prísť osobne prevziať, no vedel by som ho pri vážnom záujme a uhradení zálohy vopred na účet poslať a kvalitne zabaliť.

list Spolu inzerátov: 231
check_circle Aktívne inzeráty: 5
visibility Zobrazenia inzerátov: 241 878

Giro Remedy S

Predám staršiu prilbu Giro Remedy vo veľkosti S, prilba neprasknutá no nesie viac známok používania, puknutý šilt. Vnútro vypraté, prilba 10+ rokov leží na poličke nenosená. Niekomu môže ešte dobre poslúžiť. PC 4500SK, predám za 15€, osobný odber alebo packeta/zásielkovňa. Poprosím len seriózny záujem.
15 

661 Flight Carbon/Kevlar

Predám TOP model prilby SixSixOne , model Flight, jedná sa o karbon/kevlarovú prilbu primárne určenú pre MX, no jazdila ju aj zjazdová legenda Aaron Gwin napr.. Veľkosť S (pocitovo skorej M, iné prilby mám M-ká). Prilba ma "Ečkovu" certifikáciu, takže možnosť použiť aj na MX, štvorkolky, motokáry a pod. pre max. ochranu hlavy ... Veľmi príjemné vnútro, makké, semiš ... K prilbe pridávam úplne nové vnútro v hodnote 50€, nový šilt, náhradný šrób, vrecko na prilbu, manuál. Cena tejto prilby sa kedysi pohybovala na Slovensku okolo 11-12 tisíc korún. Roky leží na poličke, som 1. a jediný majiteľ. Predám komplet za 70€. Poprosím len seriózny záujem.
70 

Scott Spectre M Carbon

Predám kvalitnú karbónovú prilbu Scott Spectre vo veľkosti M, je to v skutočnosti pribla THE One (kedysi priamy konkurent TLD D2 Carbon). Prilba v zachovalom stave, ľahká, pevná, dávam k nej úplne nové vnútro, nový šilt a vrecko, možnosť teda zrepasovať do takmer nového stavu. Jedna chyba, stratil som ľavý šrób na šilt, šilt drží aj bez toho. PC sa pohybovala niekde okolo 280-300€ . Cena 60€ za všetko. Poprosím len seriózny záujem.
60 
keyboard_arrow_up