Specialized S-Works Tarmac SL4 56 Fact Is 11r carbon

Cena: 2 000 
Doklad o kúpe: Nie

Po dlhšom uvažovaní na predaj moja cestná raketa, originál Specialized S-WORKS Tarmac vo veľkosti L a v raritnej striebornej metalíze(žiaden fejk ali/čína), na slnku vyzerá krásne. Jeden z najtuhších a najľahších závodných rámov, kto pozná vie o čom píšem. Podľa mňa spolu s SL5 najlepší rám čo kedy Specialized vyrobil(SL5 SW mám tiež). Rám aj vidlica celokarbónový Fact 11r(najvyššia rada uhlíkových vlákien). Na ráme stopy používania, nie je to nový bicykel. Mierne stopy na prehadzovačke z prevozu.
Nedávno bol zo Sramu prestavaný na komplet sadu Shimano Ultegra 11s, na bicykli sa odvtedy nejazdilo, t.j. sada je nová. Fungel nové sú tak isto: omotávka Deda, riadidlá Deda, plášte Vittoria Pro Slick 25-622, duše, bowdeny, reťaz, lanká... Kolesá AL, tuhé, rovné, bez škrabanca a nikdy necentrované.
Investície vyšli zhruba do 1000eur.
Stred CeramicSpeed, kľuky 172,5 52/36, kazeta 11sp 11-28T, čiže zostava ako na rovinky, tak aj do kopcov. Na trubkách ešte ochranné fólie od výrobcu.

Čo sa týka veľkosti rámu 56, je to individuálne, ak máte pochybnosti napíšte mi výšku postavy a rozkroku, rád poradím. Bicykel je pre mňa momentálne nazvyš a nevyužitý, je na chalupe zabalený v igelite, obhliadka vítaná. Jediný dôvod predaja je ten že máme aktuálne doma 5 cesťákov. Záruka na čistý pôvod.
Seriózna dohoda na cene samozrejmosťou. Nakoľko sa množia dotazy: bicykel sa predáva bez sedla a pedálov.

Výrobné číslo bicykla: WSBC604194212H

list Spolu inzerátov: 88
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 179 577
31. 10. 2017
rychle jednanie, platba vopred na ucet, vsetko ok.
Vzorový kupujúci, všetko ok.
Jedným slovom super!
Ninja600 je profik, vie čo robí a robí to takmer dokonale. Transakcia prebehla hladko, bike zodpovedá popisu, ešte sa na ňom musím previezť a potom budem spoko.
Absolútne bezproblémový obchod, kupujúci oboznámený, všetko prebehlo super hladko a rýchlo aj s rozumnou dohodou ku spokojnosti kupujúceho. Veľa štastných kilometrov Qubo, nech ti Olmák dlho slúži. A diki za seriózne jednanie, slušných kupujúcich je tiež veľmi málo.
keyboard_arrow_up