Giant TCR Advanced Pro veľ.M

Cena: 1 500 
Doklad o kúpe: Nie

Takmer nový bicykel, najazdené 700km, krásne fluo oranžové lakovanie. Druhá najvyššia rada od Giantu PRO. Výbava Shimano 105 11sp, kľuky semikompakt 172.5mm, kazeta 11-28, komponenty Giant.
Rám veľmi tuhý a ľahký, vidlica full karbon Overdrive 2. Kolesá Shimano v cene(nie tie Campagnolo na prvej foto).
Vynikajúci bicykel do kopcov aj na roviny, po dohode nie je problém obhliadka a skúšobná jazda. Bicykel sa nachádza v Bánovciach.

Modely TCR Advanced Pro a TCR Advanced sú vhodné nielen na preteky, ale sú určené aj pre výkonostných cestných cyklistov, ktorí síce nejazdia na čas, ale aj napriek tomu vyžadujú rýchly bicykel s pretekársky ladenou geometriou a zároveň s vysokou mierou pohodlia. V ponuke sú modely s ráfikovými brzdami aj s kotúčovými brzdami.
Bicykle TCR Advanced Pro a TCR Advanced stavajú na ručne vyrábaných karbónových rámoch z materiálu Advanced Composite. Pri výrobe týchto rámov sa používajú niektoré z technológií rámov najvyššej triedy Advanced SL, aby sa dosiahlo vynikajúceho pomeru hmotnosti a tuhosti a nechýba ani ostro tvarovaná sedlovka Variant, tu však nie je integrovaná. Charakteristickým znakom všetkých bicyklov z rady TCR je osvedčená geometria Compact Road, ktorá prináša úsporu hmotnosti, vyššiu tuhosť, lepšie jazdné vlastnosti a lepšiu ovládateľnosť bicykla. U modelov s označením Pro je celokarbónová vidlica s OverDrive 2 a taktiež senzor RideSense Bluetooth pre bezdrôtový prenos informácií o rýchlosti a kadencii do cyklopočítača. U modelov TCR Advanced je karbónová vidlica s OverDrive, senzor RideSense je tu možné doplniť.

list Spolu inzerátov: 88
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 179 580
31. 10. 2017
rychle jednanie, platba vopred na ucet, vsetko ok.
Vzorový kupujúci, všetko ok.
Jedným slovom super!
Ninja600 je profik, vie čo robí a robí to takmer dokonale. Transakcia prebehla hladko, bike zodpovedá popisu, ešte sa na ňom musím previezť a potom budem spoko.
Absolútne bezproblémový obchod, kupujúci oboznámený, všetko prebehlo super hladko a rýchlo aj s rozumnou dohodou ku spokojnosti kupujúceho. Veľa štastných kilometrov Qubo, nech ti Olmák dlho slúži. A diki za seriózne jednanie, slušných kupujúcich je tiež veľmi málo.
keyboard_arrow_up