E-bike Specialized Turbo Levo comp 29 veľ.M

Cena: 1 800 
Doklad o kúpe: Áno

Dobrý deň. Mám na predaj elektrobicykel minimálne jazdený. Má najazdených overiteľných cez diagnostiku 2050km. Batéria má 100% zdravie a má za sebou 36cyklov.(všetky údaje sú v galérii). Bicykel bol pravidelne servisovaný výhradne v autorizovanom servise o čom svedčia aj servisne záznamy. Vizuálne je ebike vo výbornom stave a to iste aj mechanicky.
Rám :M5 aluminium
Vidlica :RockShox Recon RL air
Pohon :Shimano SLX Shadow+ 10s
Brzdy : Shimano Deore
Motor :Brose trail tuned 250w
Batéria :460wh
Batéria je plne integrovaná v ráme a je vyberateľná. Obrovská výhoda oproti konkurencii je že si zadarmo z AppStore alebo ObchodPlay môžete stiahnuť appku MissionControl od Specialized a viete si nastaviť kam chcete ísť a motor si rozloží výkon aby ste dorazili do cieľa. Viete si ho taktiež nastavovať či už výkon alebo spraviť aj samostatnú diagnostiku motora aj batérie nemusíte chodiť do servisu.
V prípade otázok volajte píšte :)

list Spolu inzerátov: 88
check_circle Aktívne inzeráty: 1
visibility Zobrazenia inzerátov: 81 815

Trek Slash 9.8 XT Custom / výmena

Dobrý deň. Predám / vymením za Ebike XL enduro mašinu Trek Slash 9.8 XT s pár úpravami. Stav nového bicykla keďže odjazdené do 600km. Cena bicykla v obchode 6500€ + vidlica 1000€. Bicykel má karbónový rám, ráfiky aj riaditka. Je to XT verzia čiže brzdy a pohon sú v réžii Shimano XT. Na bicykli je najnovšia vidlica RockShox Zeb Ultimate charger 3 + tlmič Super Deluxe Ultimate. Ináč bicykel v sériovej výbave. Nahodené sú čisto nové plášte Maxxis na bezdušovom systéme. Taktiež nové sú gripy. Bicykel je po kompletnom servise a pripravený pre nového majiteľa. Vizuálne a technicky v špičkovom stave bez škrabancov alebo iných poškodení. Možná výmena za Ebike veľkosť XL . Ideálne Specialized alebo Trek…
4 500 
keyboard_arrow_up