Canyon Aeroad CF SL Disc 7.0 (Size M)

Cena: 3 200 
Doklad o kúpe: Áno

Ahojte, rozhodol som sa predať tohto môjho milovaného tátoša, keďže som si pred pár mesiacmi kúpil nový Ultimate, a tým pádom mi tu Aeroad stojí smutne doma.


Viac fotiek a videá z jázd sú k videniu v reels na https://www.instagram.com/fun.and.relax


Tento bike mám nadmieru rád a zamiloval som si ho, ale Ultimate mám ešte radšej, tak je čas sa s ním rozlúčiť a posunúť nech robí radosť niekomu ďalšiemu.


Mám ho od Júna 2020, najazdil som na ňom cca 7000km. Tento rok bola v máji preventívna komplet generálka servis v https://www.kola-radotin.cz/ - vymenená reťaz, skrátené káble, prečistené náboje a všetky podobné úkony aby bol v top stave. Pred pár mesiacmi som tam aj hodil novú omotávku (taku istú canyon ako pri novom). Jazdil som na ňom cca rok, posledné mesiace už iba na novom.


Momentálne sa bike nachádza v Prahe, kde žijem, ale chodím do Trenčína - najbližšie sa tam chystám o pár tyždňov. Poprípade ho viem niekam doviezť - BA, Brno... podľa dohody.


KOMPONENTY A PODROBNOSTI:
https://www.canyon.com/en-cz/outlet-bikes/road-bikes/aeroad-cf-sl-disc-7.0/2878.html?dwvar_2878_pv_rahmenfarbe=BK&dwvar_2878_pv_rahmengroesse=M

Modelový rok: 2020
Počet prevodov: 2x11
Brzdy: Kotúčové hydraulické
Materiál: karbón
Sada: Shimano 105
Veľkosť: M
Výrobné číslo bicykla: Mám

list Spolu inzerátov: 3
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 2 229
keyboard_arrow_up