Verenti MILLOOK(ako giant, spezialized)

Cena: 850 
Doklad o kúpe: Nie

Ponukam na predaj toto skvele torpedo od na Slovensku neznamej znacky Verenti model MILLOOK.
Vaha biku 7.9kg v luxusnej vybave a vo fantastickom stave. Neskutocne rychli stroj v krasnom dizajne.
Jazda a manipulácia: Ľahká, tuhá a pohodlná - ideálna pre športovcov

Napriek svojej relatívne nízkej hmotnosti je Millook vynikajúco stabilný - posaďte sa a zložte ruky z tyče a bude pokračovať v jazde rovno, dokonca aj cez výmole (náhodný test - doma to neskúšajte). Najlepšie na tom všetkom je, že mimoriadne vysoká hlavová trubka - o 45 mm vyššia ako rovnako veľká Focus Cayo - sa kombinuje s plytkou vodiacou tyčou, vďaka ktorej získate na bicykli nádherne veliteľskú polohu.
Rám a výbava: Podvozok kombinuje zliatinu a uhlík, zatiaľ čo diely vlastnej značky fungujú dobre

Verenti má určite vzhľad, s bielymi obtlačkami na čiernej čiernej farbe a červenými detailmi, ktoré sú zladené s červenými brzdovými krytmi a vynikajúco výkonnými červenými káblami Gore Ride-On - ktoré sú oba dodávané s pohonom SRAM Rival.

Dokončovacia sada je lesklá čierna značka Wiggle vlastnej značky, s tyčou Me3, predstavcom a sedlovkou, všetky vyrobené z hliníka 6061. Všetci robia svoju prácu dobre, a tým zvyšujú efektivitu, ale vždy pohodlne pevnú kvalitu jazdy.

Bližší pohľad na hárok so špecifikáciami ukazuje niektoré šikovné miešanie a spájanie materiálov a komponentov v tomto zostavení. Vezmite kombináciu tuhej hliníkovej tyče a drieku, ktorá zbytočne zbytočne míňa úsilie hornej časti tela, zatiaľ čo sa vám podarí izolovať ruky od nepríjemných vibrácií na ceste pridaním gélového polstrovania pod pásku.

Rovnako tak prvý pohľad na elegantnú, ale nekompromisne vyzerajúcu 31,6 mm zliatinovú sedlovku by vás mohol znepokojovať ohľadom jazdného komfortu. Vysoko modulové karbónové sedlá a reťazové vzpery však musia spolupracovať dobre, pretože napriek odmeňujúcemu sa priamemu prenosu sily pri šplhaní a šprinte na plný úväzok je jazda stále dosť plyšová na to, aby ste mohli sedieť celý deň.

Trojuholníkový trojuholník hlavného rámu pracuje rovnako tvrdo, pretože pri šprinte nie je badateľný výraz „ex“, ani rám „predných a zadných“ rámov „ex“ pri šprintoch sediacich s vysokou kadenciou. Bolwell hovorí, že spoločnosť v minulom roku tvrdo hľadala materiál rámu, ktorý by reprodukoval kvality ich skandiových bicyklov Kiron, a s touto hliníkovou rúrkou 7046 z hliníka je viac ako spokojná.

Tvrdí sa, že zliatina radu 7000 je o 16 percent pevnejšia ako bežne používaná pneumatika 7005, takže na vedenie je potrebných menej a hmotnosť je znížená o 12 percent. Bold tvrdí, ale Millook je prekvapivo ľahký, efektívny na šliapanie do pedálov a pohodlný - vďaka navrhnutiu tejto trubice a tomu, čo Bolwell nazýva „bohatstvom na nástroje“, umožnili inžinieri vložiť správne množstvo kovu na správne miesta.

Specifikacia.
názov Millook (10)
Značka Verenti
Popis Vittoria Diamante Pro, čierne pneumatiky
Riadidlá Zliatina Verenti Me3 6061-T6, lesklá čierna
Radenie SRAM Rival
Sedlovka Zliatina Verenti Me3 6061-T6, 31,6 mm, lesklá čierna
Sedlo Verenti Me3, čierne mikrovlákno s chromovanými lištami
Ráfiky Mavic Askium Black, M10
Prehadzovačka SRAM Rival
Typ náhlavnej súpravy Zliatina Verenti Me T6, čierna
Úchytky / páska Mikrovlákno Verenti Me Black plus vrstva absorbujúca nárazy
Stredové zloženie Truvativ Elita, 68 mm BSA
Predná prehadzovačka SRAM Rival, zapájanie
Materiál rámu Zliatinový rám Verenti 7046 PBS TB s úplnými zadnými vzperami HM 3K SL Carbon
Vidlička Integrovaný monokok Verenti Full HM s volantom 1 1/8 "
Kľuky Truvativ Elita compact 50-34, čierna
Kazeta SRAM 12-27T
Brzdy Verenti Me2, duálne otočné, čierne
Ram. Zliatina Verenti Me3 6061-T6, lesklá čierna

Moznost poslat kurierom zadarmo kdekolvek na Slovensku.

Počet prevodov: 2x10
Brzdy: Cestné ráfikové
Materiál: karbón
Sada: SRAM X9
Veľkosť: L

list Spolu inzerátov: 62
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 68 804
keyboard_arrow_up