Cipollini Bond veľ. M farba Anthracite

Cena: 1 800 
Doklad o kúpe: Nie

Cena samotného nového rámu je 3000eur, tak si nechajte hlúpe ponuky: https://www.suncycle.sk/sk/produkt/ramovy-set-cipollini-bond-2019/6756

Na predaj originál(žiadna čína) Cipollini Bond vo farbe Anthracite, sada karbónová Campagnolo Chorus 11s, kolesá karbón Wokecycle profil 38mm, šírka 25mm s bazaltovou brzdnou plochou, plášte Schwalbe Durano. Komponenty Deda.

Bicykel bol majiteľom priravený na výmenu bovdenov, zatiaľ vymenené neboli. Zatiaľ sa predáva ako je, to znamená treba nové bovdeny, lanká a dorobiť brzdy- cena cca 20eur.
Nová omotávka, brzdové klátiky bez púzdier, reťaz, sedlo(YF biele- nie je na foto) sú k bicyklu. K bicyklu ako bonus komplet sada nových ložísk do kolies.

list Spolu inzerátov: 88
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 179 911
31. 10. 2017
rychle jednanie, platba vopred na ucet, vsetko ok.
Vzorový kupujúci, všetko ok.
Jedným slovom super!
Ninja600 je profik, vie čo robí a robí to takmer dokonale. Transakcia prebehla hladko, bike zodpovedá popisu, ešte sa na ňom musím previezť a potom budem spoko.
Absolútne bezproblémový obchod, kupujúci oboznámený, všetko prebehlo super hladko a rýchlo aj s rozumnou dohodou ku spokojnosti kupujúceho. Veľa štastných kilometrov Qubo, nech ti Olmák dlho slúži. A diki za seriózne jednanie, slušných kupujúcich je tiež veľmi málo.
keyboard_arrow_up