Predam Felt F75

Cena: 650 
Doklad o kúpe: Nie

Zdravim predam svoj cestny bicykel, radenie Campagnolo v zadu prehazdovacka Shimano 105, smykac a brazdy rovnako Campagnolo detailny popis tu : https://www.mtbiker.sk/bikeri/dominqez/bike-1280820499-felt-f75
Velkost je 51tka ja mam 177cm vysku a je nastaveny aktualne na mna. Predavam z dvovodu kupy noveho. Retaz, kazeta, kluky zuby, omotavka, bowdeny, hlavove zlozenie, lanka atd nic nie je potrebne robit kedze pri skladani sa klasicky pouzilo vsetko nove a mazalo sa medenou aj keramickou pastou. Bike je hotovy na jazdenie do sezony aktuane este aj jazdi. Na zadnej vidle puknuty lak (predoslemu majitelovi strelila patka) absolutne ziaden vplyv na chod bicykla len vizual. Pri rychlom a hlavne serioznom jednani sa rozumnej dohode nebranim, ALE spekulanti ani neskusajte volat.
Viem poslat aj dobierkou.

Modelový rok: 2017
Počet prevodov: 2x9
Brzdy: Cestné ráfikové
Materiál: hliník
Sada: Campagnolo Xenon
Výrobné číslo bicykla: EN14781

list Spolu inzerátov: 47
check_circle Aktívne inzeráty: 1
visibility Zobrazenia inzerátov: 21 777
13. 10. 2021
Rýchla reakcia a pekne balenie

Predam mestky bicykel

Zdravím predám mestský bicykel 3 ročný veľmi málo jazdený. Je aktuálne po kompletnom servise (reťaz, lanka, bowdeny, mazanie...). Ideálny bicykel do mesta, na nákup, po hrádzi alebo s dieťaťom na vylet... ma 21 prevodov a odpruženu prednú vidlicu, pohodlne kozene sedadlo. Bicykel bol veľmi málo jazdený. Ma kvalitné tuhé kolesá a k bicyklu predávam aj detskú sedačku s prilbou. Vo verzii malý vychadzkovy tank (so sedačkou a všetkým na fotke) 350, bez sedačky 320.
350 
keyboard_arrow_up