Specialized Roubaix sport 2020

Cena: 1 800 
Doklad o kúpe: Áno

Predám Specialized Roubaix Sport (2020) - 56cm - doklad o kúpe - 2x košík na fľašu Rám: FACT 10R Vidlica: Future Shock 1.5 Rajdy: Specialized Omotávka: (originál) Sedlo: Specialized Sedlovka: S-Works Specialized Kľuky: Praxis Alba Brzdy: Shimano 105 Prehadzovačka: Shimano 105 R7000 11-speed Kolesá: DT Swiss R470 Pneu: Pirelli P ZERO™ Race (zánovné)
Cena pevná.

Modelový rok: 2020
Počet prevodov: 2x11
Brzdy: Kotúčové hydraulické
Materiál: karbón
Farba: čierna
Pohlavie: Unisex
Materiál kolies: Hliník

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 13
check_circle Aktívne inzeráty: 3
visibility Zobrazenia inzerátov: 4 451

Gearlock

Ahojte Predám kryt na iPhone 12Pro Max spolu s držiakom na bicykel Spigen Gearlock používany asi mesiac dôvod predaja prechod na cyklopočítač predám len spolu v prípade otázok má neváhajte kontaktovať.
20 

Garmin Fenix 6pro

Ahojte, predávam svoje hodinky Garmin Fenix 6 Pro. Hodinky sú v super stave, boli používané 2,5 roka. Majú bežné známky nosenia, ale stále fungujú perfektne a sú spoľahlivé.Pridam náhradný remienok takmer nenoseny. Tieto hodinky sú ideálne pre športovcov a outdoorových nadšencov, ponúkajú množstvo funkcií vrátane GPS, monitorovania tepu, sledovania spánku a mnoho ďalších. Na hodinkách je maličký tukanec vedľa hlavy panáčika neviem to lepšie odfotit je to maličké. Ak máte záujem alebo potrebujete viac informácií, neváhajte ma kontaktovať.
230 
keyboard_arrow_up