Woom 4

Cena: 390 
Doklad o kúpe: Áno

Najazdených do 60 km. Pridám aj druhú sadu plášťov s hrubším dezénom Schwalbe Black Jack.
Oficiálny popis:
Woom 4 je dizajnový detský bicykel vhodný pre 115 až 130 centimetrov vysokých cyklistov vo veku od 6 do 8 rokov. Jeho základom je ľahký hliníkový rám doplnený pevnou prednou vidlicou a dvadsaťpalcovými zapletenými kolesami , ktoré tomuto pouličnému jazdcovi dodávajú viac než dostatočnú jazdnú dynamiku.
Možnosti použitia rozširuje osemstupňová zadná prehadzovačka , ktorá spríjemní jazdu do kopca a uľahčí zdolávanie terénnych prekážok.
Včasné zastavenie zaručí dvojica ráfikových bŕzd s páčkami prispôsobenými pre jednoduché ovládanie.
Základom tohtobicykla je ľahký hliníkový rám s geometriou, ktorá bola navrhnutá s ohľadom na špecifické potreby mladých cyklistov.
Bezpečie je v tomto prípade na prvom mieste, nezabudlo sa avšak ani na to, že jazda na bicykli musí byť predovšetkým zábavná.
Rám je vďaka nízko položenému ťažisku a na mieru upravenému predsadeniu vidlice veľmi stabilný, cez to napriek všetkému však zostáva stále ľahko ovládateľný, a to nielen v zákrutách.
Nástup za riadidlá uľahčí výrazne znížená horná rámová trubka. Samozrejmosťou je viacvrstvový lak, ktorý ľahko odolá väčšine začiatočníckych búračiek.
Detské bicykle Woom sú premyslené do posledného detailu.
Či už hovoríme o brzdových pákach prispôsobených pre drobné detské ruky, o otočnom radení, ktoré deťom uľahčuje zmenu prevodov, alebo o predstavci s uchytením natočeným pod riadidlá tak, aby sa o neho nikto nemohol zraniť, všetko je prispôsobené pre ľahkú ovládateľnosť a maximálne bezpečie.

Pozornosť bola venovaná aj kontaktným bodom, teda predovšetkým sedlu a gripom, ktoré sa významnou mierou podieľajú na celkovom pocite z jazdy, a v neposlednom rade tiež kľukám a pedálom.
Kľuky sú navrhnuté tak, aby zodpovedali mechanike pohybu malých cyklistov, a to či už je reč o ich dĺžke, o vzdialenosti medzi oboma kľukami, alebo o počte zubov na prevodníku.

Modelový rok: 2020
Počet prevodov: 1x8
Brzdy: V-brzdy
Materiál: hliník
Sada: SRAM X4
Farba: žltá

list Spolu inzerátov: 15
check_circle Aktívne inzeráty: 2
visibility Zobrazenia inzerátov: 8 314

Kellys KLS Valor 3 DSC F 28/29" predné vypletené koleso

Predám predné vypletené koleso Kellys KLS VALOR 3 DSC F 28/29". Najazdené 300km po trailoch. Žiaden ťažký terén. V stave ako nové. Na kolese je nainštalovaná páska a ventil na bezdušovú prevádzku. Popis: Zapletené koleso KLS VALOR 3 DSC F je predné koleso kompatibilné s pevnými oskami 15 x 110mm. Náš pevný a široký ráfik VALOR 3, špice z nerezovej ocele a náboj NOVATEC s dvomi japonskými priemyselnými ložiskami tvoria koleso vhodné pre jazdcov obľubujúcich drsnejší terén a rozbité zjazdy. Ráfiky na tomto kolese sú vhodné pre plášte s rozmerom “PLUS“ až do 3,0“ a sú kompatibilné s bezdušovými systémami. PODROBNOSTI Ráfik: KLS VALOR 3, dvojstenný, 32 dier, FV Brzdy: DSC, Center Lock Náboj: NOVATEC D791SB-CL-B15 Kompatibilita: O.L.D 110mm, Thru Axle 15mm Špice z nerezovej ocele: 16/291 16/292 Hmotnosť: 1030 g
70 

Trail/All mountain tretry Northwave Rockit

Predám trail/all mountain tretry NORTHWAVE Rockit vo veľkosti 42. Sú úplne nové, ani raz nepoužité. Nestihol som ich vrátiť v 14 dňovej lehote. Zakúpené vo Velocity: https://www.velocity.sk/sk/oblecenie/panske-trail-all-mountain-tretry-northwave-rockit - Bezklipsová podrážka Vibram Wolftrack navrhnutá tak, aby posilnila trakciu a brzdenie s bezkonkurenčnou priľnavosťou na mokrom a suchom povrchu. - Optimalizovaný tvar pre jednoduché zapínanie/vypínanie a ostré výstupky na zlepšenie trakcie a brzdenia. - Medzipodrážka EVA na zníženie hmotnosti a zlepšenie tlmenia nárazov. - Jeho vonkajšie zapínanie v „trekkingovom štýle“ je podporené elastickým pásikom pripevneným k jazyku, ktorý drží a blokuje šnúrky. - Zvršok kombinuje PU a Ripstop s TPU vložkami proti oderu umiestnenými na prednej časti chodidla.
85 
keyboard_arrow_up