"renovovaný" detský bicykel 20"

Cena: 40 
Doklad o kúpe: Nie

Mám na predaj starý bicykel modet vega pre asi 8r dieťa. Je na 20" kolesách. Ideálny pre dieťa ktoré sa naučilo na menšom bicykli a tento bude mať tak na 2 roky pokial z neho nevyrastie.

Bicykel som našiel asi po 6 rokoch v kôlni. Mal obúchanú farbu, no všetko bolo v poriadku- na bicykli nebola prasklina iba odreté kusy ktoré časom zhrdzaveli. Tie som obrúsil a celý bicykel nanovo nastriekal vo farbách aké mal predtým. Bicykel som rozobral do poslednej skrutky a očistil, namazal a všetko poskladal späť. Nemá vôlu v náboji, všetky ložiská sú v poriadku a ako nové.

K bicyklu mám stojan, pedále, ráfky, reťaz, sedlo, predná brzda a jeden plášť. Zatiaľ som do neho investoval iba svoj čas. Chcem ho dať do úplneho stavu ale nie som si istý či bude o neho záujem. Preto ak by vás zaujal napíšte mi, ja na neho objednám všetky potrebné diely (plášť,2ks duše, držadlá, lanko do prednej brzdy s bowdenom) bolo by to spolu v cene a ak by vám vadilo viem kúpiť nové sedlo, ktoré by bolo asi +6€. Všetko zmontujem a odovzdám vám zložený plne funkčný bicykel.

Ak vás niečo zaujíma napíšte mi, viem na ten bicykel dať aj diely aké si vyberiete alebo ho viem predať aj v stave na diely, čiže by som ho dal do kopy a odovzdal s tým čo je a dokončili by ste si ho podľa seba. V tom prípade by bol za polovicu ceny ktorú ponúkam. Dá sa dohodnúť aby to bolo čo najlepšie

Počet prevodov: 1x1
Brzdy: V-brzdy
Farba: červená

list Spolu inzerátov: 36
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 19 049
29. 03. 2021
Predávajúceho určite odporúčam.
29. 01. 2021
Veľká spokojnosť. Aj s predávajúcim a aj s nábojom.
12. 10. 2020
Seriózny predajca, rám bol v dobrom stave...
25. 08. 2020
Rýchla komunikácia a odoslanie, všetko v poriadku.
keyboard_arrow_up