Scott Gambler 2016 M (kupovaný nový 2019) + sada kolies

Cena: 2 200 
Doklad o kúpe: Áno

Predávam tento zjazdový bike.

Ide o Scott Gambler 720 2016, veľkosť M. Bicykel bol zakúpený ako nový v roku 2019. Išlo o výpredaj predajcu, ktorý ho mal v krabici na sklade tri roky. Som prvý majiteľ. Nakoľko mám aj enduro, bicykel bol jazdený s mierou a aj to len 1 a pol sezóny. Mám k nemu všetky potrebné doklady. Napriek tomu, že je to model 720, bol výrazne upgradovaný.

Oproti sériovej výbave bol na ňom menený zadný tlmič za Fox Float X2 Factory 2018, tlmič bol po úplnom servise na začiatku tejto sezóny (mám aj doklad o servisných úkonoch). Kolesá boli menené za Kastar DH 27.5 (vnútorná šírka ráfika 30mm a bezdušové). Tieto kolesá sú výrazne tuhšie, pevnejšie, majú aero špice a osadil som ich z dôvodu, že som chcel prejsť na plášť o šírke 2,6". Plášte sú momentálne vo veľmi dobrom stave, kopované nové dva mesiace dozadu. Ventilky na kolesách sú Continental. Pôvodné kolesá aj kotúče prikladám ku bicyklu.

Ďalej sa menili kotúče za Shimano RT-76. Brzdy boli menené za Shimano Saint s metalickými platničkami s Ice Tech-om. Brzdy boli menené na začiaktku tejto sezóny. Ďalej bol menený napínak reťaze (ako kombo s vodítkom reťaze a bashguardom) za seriózne MRP kombo. Menil som taktiež aj prevodník, pôvodný (36z) prikladám. Pružina vo vidlici bola ošetrená teplozmrštovacou bužírkou, kvôli hlučnosti. K bicyklu prikladám aj mäkkšiu, fialovú, pružinu (momentálne je tam modrá), ktorá je tiež ošetrená bužírkou.

Na bicykli sú Saint flat pedále, ktoré boli kupované minulý mesiac. Zvyšok bicykla je v sériovom osadení. Prakticky ide o model 710, až na prehadzovač, kľuky a prednú vidlicu (tento rozdiel je však mierne vyvážený lepším vodítkom-napínakom-bashguardom a omnoho lepšími kolesami). Bicykel má na sebe oderky a oškrenia z bežného používania. Bolo o neho dobré starané, čomu odpovedá stav (však sa jedná o prakticky nový bike - jazdený len sezónu a pol).

Predná vidlica bola taktiež po servise na začiatku tejto sezóny. Napriek nálepkám, ktoré boli zmenené kvôli farebnej zladenosti, ide o vidlicu Fox 40 Performance Elite 2016 (pružinová).

Dôvod predaja je, že si chcem kúpiť elektroenduro.

Zvyšok komponentov:

Prehadzovač / Radenie: Shimano Zee
Kazeta: 1x10
Kľuky a prevodník: Shimano Zee (34z)
Rajdy: Syncros 35mm, zdvih 25mm, šírka 800 mm
Gripy: Syncros Dual Lock-on

Počet prevodov: 1x10
Brzdy: Kotúčové hydraulické
Zdvih vidlice: 170 a viac mm
Priemer kolies: 27.5"
Materiál: hliník
Modelový rok: 2016
Veľkosť: M

list Spolu inzerátov: 8
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 25 085
keyboard_arrow_up