Enduro Merida one-five-o 800 trail 150 s papiermi

Cena: 650 
Doklad o kúpe: Áno

Posuniem moje Endurko so 150/160 zdvihmi s kompletným papiermi. Je krátke a hravé, vzadu Epicon, vpredu Rock Shox Domain U-turn, ktorá chodí krásne a má zvonku nastaviteľný zdvih 115 - 160, pevná 20mm os na rýchloupinák. Hazka XT, kľuky Shimano LX hollowtech II, radenie, prešmykač Shimano LX, brzdy Shimano Alivio, kotúče 185, 205, náboje Shimano XT, masívne ráfy Alex rims SUPRA FRX, predstavec a rajdy Truvative, gripy fungláče Specialized, pedále platformy FPO, plášte Maxxis Minion DH F 26x2,35, hlavko FSA na priemysloch. S predajom dám novú reťaz.
Bajk je veľmi vyvážený a hravý (žiadny ťažký čumák ako by človek čakal od tejto vidly), veľkosť L (19), ale skôr také menšie (ja mám 183, ale mám rád skôr kratšie bajky) a je v top stave. Má kompletné slovenské papiere (žiadna lopka), je starší ale tento typ zadnej stavby je najbežnejší aj na dnešných modeloch. Skvele na na ňom šľape na bratislavských kopcoch, vpredu sa nehúpe, tlmič ide locknúť, pri väčších strmákoch sa jednoducho zníži vidla.
Rád prinesiem v rámci Bratislavy a okolia, pre bratov Čechov viem na otočku do Břeclavi.
Ďalšie fotky viem poslať do správy

Počet prevodov: 3x9
Brzdy: Kotúčové hydraulické
Zdvih vidlice: 140 - 160 mm
Priemer kolies: 26"
Materiál: hliník
Sada: Shimano XT
Veľkosť: L
Farba: zelená

list Spolu inzerátov: 28
check_circle Aktívne inzeráty: 1
visibility Zobrazenia inzerátov: 12 870
10. 06. 2023
Ďakujem.

Enduro Dartmoor Hornet size L

Posuniem moje enduro Dartmoor Hornet veľkosť L, 27,5 Ak nepoznáš, Hornet je seriózne dlhé moderné HT enduro na pevnom ráme a pevných osiach s vynikajúco nastaviteľnou vidlicou. Ak Ti, tak ako mne, nevyhovujú 29 kolá, chceš sa zabávať a jazdiť technické aj náročnejšie traily, choď do toho. Vidla SR Suntour Auron RC2 PCS 34mm zdvih 160 (high a low speed kompresia, plávajúce uloženie piestu, chodí krásne a testoch vynikajúca) Pohon Sram GX 1x11 Brzdy Shimano 4-piesty Kolá Nukeproof tubeless (pevné boost osky) Teleskopka Ascend 150 Pedále Nukeproof na priemysloch Kľuky SR Suntour Zeron Obutie nové Tough Tom šírky 2,6 Po servise - nové gripy ODI, reťaz, short nose sedlo, rajdy, platničky.
700 
keyboard_arrow_up