Agang ninja dh Team

Cena: 1 050 
Doklad o kúpe: Nie

Dobrý deň ,po dlhšom uvažovaní predam svoj agang ninja, verzia dh Team. Veľkosť rámu M.
Komponenty pekne od predu: predné koleso+ predný náboj DT Swiss s plochymi čiernymi spajlami. Ľahke a odolné. Kotúč Scott 203mm. Rajdy a predstavec sú race face priemer 35mm. Šírka 800. Gripy haibike komponents, brzdové páky Shimano SLX s nastavenim, tak isto brzdy sú Shimano SLX. Radenie Shimano.
Predná vidlica Suntour Rux R2C2, kúpená 2018, rýchly a pomaly odskok, rýchla a pomalá kompresia. Vzduch, momentálne 3 tokeny z 5 vnútri, zvyšné pridám. Výhoda je, že pasuje 27,5 koleso a stále ostane dosť miesta, viac ako napr na foxe. Vidla: https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/vidlice-a-tlmice/odpruzene-vidlice/vidlice-26/sr-suntour-rux-rc2-qr-26-odpruzena-vidlica-cierna.html
Hlavové fsa, priemyselné ložiská.
Tlmič Fox dhx 5.0, struna foxshox+ dofukovanie vzduchu+ rebound+kompresia+ bottom out. Sedlovka+ rychloupinak agang. Pedále Kellys flat 50, ľavý trochu puka pri slapani. Prehadzovačka Shimano saint. Zadná brzda tiež slx, kotúč Shimano icetech, zadný rafik mtx33 s novým vypletom. Plášte v predu magic Marry, vzadu Minion dhr. Po dohode môžem pridať ešte jeden plášť maxis Minion maxipro dhf zanovny, šírka 2,5 . Cenu som dal ako si ho ja cením,po dohode na Tom vieme popracovať.

Modelový rok: 2014
Počet prevodov: 1x10
Brzdy: Kotúčové hydraulické
Zdvih vidlice: 170 a viac mm
Priemer kolies: 26"
Materiál: hliník
Sada: Shimano Saint
Veľkosť: M

list Spolu inzerátov: 7
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 5 690
keyboard_arrow_up