Crussis elektrobicykel e-Fionna 9.6-M (2021) 19"

Cena: 2 400 

Dámsky horský elektrobicykel Crussis e-Fionna 9.6-M so silnejšou batériou je určený pre jazdu v teréne, ale bez problému zvládne i cestu alebo cyklochodník. veľkosť rámu 19" a veľkosť kolies – 29“

Hliníkový rám je vďaka pohodlnej geometrii plne prispôsobený dámskym potrebám. Geometria rámu zaisťuje skvelou stabilitu a ovládateľnosť e-biku, k čomu prispieva batéria Panasanic 36V/ 720 Wh (20 Ah). Tá je do rámu elektrobicykla plne integrovaná.

Snáď dojazd a spoľahlivosť. O to sa stará stredový elektromotor BAFANG MAX drive (M500), s nominálnym výkonom 250W (max 500W), s krútiacim momentom 95 Nm. Použitie stredového elektromotora pri tohoto modeli prispieva veľkou mierou k ideálnemu vyváženiu elektrobicykla – ide o moderné riešenie používané pri vyšších radoch e-bikov po celom svete.

Dojazd e-bikou je 170 km – tu samozrejme vždy záleží na profile trati a spôsobu využitia asistencie, ktorá je v prípade tohto modelu päťstupňová. ovládanie prostredníctvom LCD displeja umiesteného na riadidlách. Farebný displej zobrazuje stav baterky, zvolený stupeň asistencie elektromotora, rýchlosť a prejdenú vzdialenosť.

Elektrobicykel je na kolesách s veľkosťou 29“, vo veľkosti rámu 19“. Radenie obstaráva špičková 12-rýchlostná sada SRAM Eagle SX 12s a jazdný komfort vám spríjemnia kotúčové hydraulické brzdy SHIMANO Deore BR-MT410 alebo SRAM Level, odpružená vidlica ROCKSHOX FS Judy Silver TK R Solo Air 29", ako názov napovedá je vybavený vzduchovým tlmením, zamykaním z riadidiel a disponuje zdvihom 100 mm.

Kolesá sú obuté do bikových plášťov MAXXIS ARDENT 29 X 2,40.

E-bike je dodávaný so stojanom.súčasťou vybavenia je USB konektor na dobíjane mobilných zariadení.

BICYKEL JE ODBLOKOVANÝ A MÁ NAMONTOVANÝ NASTAVITEĽNÝ PREDSTAVEC, NAJAZDENĆH 17KM (viď fotografie)
POPROSILA BY SOM OSOBNÝ ODBER - potvrdený dodací list mám

Priemer kolies: Iný
Modelový rok: 2021

list Spolu inzerátov: 1
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 540
keyboard_arrow_up