José zo zálivu

Cena: 1 690 
Doklad o kúpe: Nie

So zavanom leta skrizil moje cesty José-- tajomny lamac endurackych srdc (Pyrenejsky tyzden, Lidl, september 2013).

Balkanska horuca krv sa zmiesala s americkou inovaciou a vznikol nesmrtelny stroj na vsetko, ktory nestratil dusu v tejto rychlej technickej dobe. Sam som bol skepticky voci 29”, no lieta ako orol a stupa ako kamzik.... True story. Odkedy ku mne prisiel, schudol par deka vymenou sedlovky, dostal na vianoce formuly a vysibal si jedny z najlahsich pedalov na trhu.

Bol jazdeny v pianko style juzanskych statov. Rad by som si ho nechal, no stahujem sa a José robi sceny-- chce tu ostat. Pravidelne servisovany, umyvany a mazany olivovym olejom. Ziadna vapka ani ina brutalita. Neposkodeny cisty stav viditelny na fotkach.

So zarukou, plne funkcny, opaleny, nazhaveny, krasny, nekompromisny, pripraveny, trinast a pol kilovy.

Trufas si zahodit ten svoj stary 50 kilovy olpran a sadnut na poriadny bicykel? Ci uz teraz sa ti potia ruky, mas nalozene v gatoch a bojis sa vyliezt na kopec, dole predbiehat a preskakovat babky, ktore sa ponahlaju rano zo salasov do Lidlu? Tento to dokaze vsetko a este budes aj prvy v šóre v pondelok na Americky tyzden.

Model 2013 L, september. Cena noveho 2800€, teraz 1600€-- doprava do rozumnej vzdialenosti zdarma plus velka zlava pri rychlej dohode.

list Spolu inzerátov: 7
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 11 061
keyboard_arrow_up