CTM Mons Pro + FOX 40 RC2 Kashima

Cena: 2 250 
Doklad o kúpe: Nie

Predám tento krásny CTM Mons Pro na špičkových komponentoch. Oproti seriovkevke vymenená fantastická vidlica FOX 40 RC2 FIT Kashima a veľmi odolné a ľahké ráfiky Spank Spike Bicykel je technicky vo výbornej kondícii, všetko funguje ako má, cca týždeň dozadu repasovaná vidlica (vymenený olej a nové guferá). Opticky sa známky používania v podobe škrábancov/odrenín nájdu od vývozu, či menších pádov, nič vážne. Bicykel je ešte vyše roka v záruke, papiere sú samozrejmosť.

Komponenty :
Rám – CTM Mons Pro (karbón) vo veľkosti M
Tlmič – Fox RC4 Kashima
Vidlica – Fox 40 RC2 FIT Kashima
Brzdy – Shimano Saint + 203mm ICE kotúče s prídavným rebrovaním
Radenie + prehadzovač – Shimano Saint 10 speed
Kľuky – Shimano Saint + predovník Saint 36T
Napinák reťaze – Shaman Racing
Kolesá – náboje Shimano Zee + Spank Spike EVO
Predstavec + riadidká - Answer Rove DH, Answer Pro Taper 780
Plášte – Schwalbe Magic Mary 2,35 VSC kevlar ; Maxxis HR 2 2,4 ST

Bicykel je bez investícii, len sadnúť a jazdiť, plášte sú prakticky nové, jazdené par km + pridám nové platničky. Bicykel je úplne ideálny pre človeka 68-80kg vzhľadom na pružiny, ale to doladiť, vymeniť už nie je problém. Cena 2250€, písať na mail prosím a len seriózny záujem, šetríte čas sebe a mne ho zbytočne neuberáte ;) .

list Spolu inzerátov: 231
check_circle Aktívne inzeráty: 5
visibility Zobrazenia inzerátov: 241 973

Giro Remedy S

Predám staršiu prilbu Giro Remedy vo veľkosti S, prilba neprasknutá no nesie viac známok používania, puknutý šilt. Vnútro vypraté, prilba 10+ rokov leží na poličke nenosená. Niekomu môže ešte dobre poslúžiť. PC 4500SK, predám za 15€, osobný odber alebo packeta/zásielkovňa. Poprosím len seriózny záujem.
15 

661 Flight Carbon/Kevlar

Predám TOP model prilby SixSixOne , model Flight, jedná sa o karbon/kevlarovú prilbu primárne určenú pre MX, no jazdila ju aj zjazdová legenda Aaron Gwin napr.. Veľkosť S (pocitovo skorej M, iné prilby mám M-ká). Prilba ma "Ečkovu" certifikáciu, takže možnosť použiť aj na MX, štvorkolky, motokáry a pod. pre max. ochranu hlavy ... Veľmi príjemné vnútro, makké, semiš ... K prilbe pridávam úplne nové vnútro v hodnote 50€, nový šilt, náhradný šrób, vrecko na prilbu, manuál. Cena tejto prilby sa kedysi pohybovala na Slovensku okolo 11-12 tisíc korún. Roky leží na poličke, som 1. a jediný majiteľ. Predám komplet za 70€. Poprosím len seriózny záujem.
70 

Scott Spectre M Carbon

Predám kvalitnú karbónovú prilbu Scott Spectre vo veľkosti M, je to v skutočnosti pribla THE One (kedysi priamy konkurent TLD D2 Carbon). Prilba v zachovalom stave, ľahká, pevná, dávam k nej úplne nové vnútro, nový šilt a vrecko, možnosť teda zrepasovať do takmer nového stavu. Jedna chyba, stratil som ľavý šrób na šilt, šilt drží aj bez toho. PC sa pohybovala niekde okolo 280-300€ . Cena 60€ za všetko. Poprosím len seriózny záujem.
60 
keyboard_arrow_up