Ghost DH7 2015

Cena: 950 
Doklad o kúpe: Nie

Zdravím predávam môjho zjazďaka GHOST DH 7000 2015. Bike je ako nový pár škrabancov od bežného jazdenia. na jar robený repas vidlice výmena oleja a gufera. nové rajdy pro frs (+35e) ak nie nechám staré truvativ boobar. Na bicykli sú čisto nové plášte Continental der Kaiser project 2.4 v hodnote 100e všetko ide ako má vidlica má žltú pružinu+ prihodím zdarma aj červenú a olej do vidlice. k bajku dám aj predný blatník azonic nové brzdové platničky brzdy 4 piesty sram guide r. Menená nová reťaz KMC. Doma mám pár vecí ak by niekto chcel prihodím zdarma. Pre viac info alebo foto ma neváhaj kontaktovať. Bycikel by som potreboval predať čo najskôr preto som ochotny ešte niečo spustiť . Za tú cenu skvelý bike:D. Dôvod predaja prechod na Enduro.

list Spolu inzerátov: 14
check_circle Aktívne inzeráty: 4
visibility Zobrazenia inzerátov: 8 420

Fox korytnacka

Predám korytnacku Fox v dobrom stave malo pouzivana, neodreta ako nova. Dovod predaja predal som bicykel nieje na to cas.
30 

Fox nohavice

Predám nohavice Fox na bicykel dobry stav, malo pouzivane. Dovod predaja predal som bicykel nieje na to cas.
25 

Kross

Predám horský bicykel Kross Hexagon. V dobrom stave, plne funkčný. Bicykel je aktuálne po servise: Nová reťaz kmc, 3x nové lanko (predná brzda, presmykac, prehadzovac), nastavené vôle v náboji, kompletné nové zadné koleso, nastaveny prehadzovac aj presmykac Chyby: samozrejme nejake oderky od používania sa nájdu, časom bude treba vymeniť zadný plášť ale ešte pojazdí (po dohode vymením).
150 
keyboard_arrow_up