Trek Slash 9.8 Xtr/Fox

Cena: 2 999 
Doklad o kúpe: Áno

Predám custom Slasha 9.8, najporiadnejšiu verziu akú vyrobili - bez vád a kompromisov nasledujúcich ročníkov, no s rovnako dobrou geoškou. A v najkrajšom black on black prevedení, aké sa kedy robilo. Žiadne kolotoče.
Rám je celokarbón (predný a zadný trojuholník aj vahadlo) a od začiatku zabalený v Invisiframe fólii. Tá vychytala všetky oderky a škrabance, ktoré by inak bolo vidieť na ráme. Pri predaji ju môžem odlepiť pre každého, kto si dá záležať na vzhľade biku.

Slash je osadený tak, ako sa patrí: vpredu FOX 36 Factory, vzadu Fox X2 Factory, samozrejme Kashima a tesneniami SKF, servisované výhradne v Suspension Clinic. Žiadne neštastie menom Rock Shox sa na tomto biku nekoná. Pohon a brzdy Shimano XTR, menovite sada M9000, s malými vylepšeniami. Predná brzda má XTR páku skombinovanú so Saint strmeňom, kotúče samozrejme 203 mm, nahodená je tam ja machrovinka v podobe 300 gramovej frézovanej kazety, či ľahučké vodítko Manobike.

Kokpit: predstavec Bontrager Line a karbónové osemstovky Easton Havoc = je kde uberať. Sedlovka 150 mm Bontrager, sedlo WTB Silverado, kolesá na nesmrteľných ráfikoch DT Swiss EX471 napletených na Bontrager nábojoch, rozmer pochopiteľne BOOST. Sada plášťov WTB, super gravity Márie od Schwalbe prihodím tiež.
Bike je vyskladaný na solídnych 14 kg.

Nového majiteľa poteší generálka približne pred mesiacom:
- nová sedlovka
- nová kazeta
- nová reťaz
- nový prevodník OneUp
- nové odvetrané platničky vzadu

K biku dávam predný XTR bzrdový strmeň aj s hadicou a všetkým potrebným na nahodenie (vrátane platničiek), pôvodný prevodník, kazetu, reťaz, pár krát jazdený XT šalter a druhú sadu gúm.

Na správy začínajúce slovami: "Vieme niečo robiť s cenou..." neodpovedám. O cene sa vieme baviť osobne.

Počet prevodov: 1x11
Brzdy: Kotúčové hydraulické
Zdvih vidlice: 140 - 160 mm
Priemer kolies: 28"/29"
Materiál: karbón
Sada: Shimano XTR
Modelový rok: 2017
Veľkosť: L

list Spolu inzerátov: 174
check_circle Aktívne inzeráty: 6
visibility Zobrazenia inzerátov: 181 651
18. 11. 2021
Vsetko super

Alpinestars Mondraker Team Replica (Danny Hart)

Nechce niekto do zbierky? Novy dres Alpinestars Mondraker Team Replica, vel. L, kupeny na svetaku, podpisany Danym Hartom. Samozrejme nikdy nepouzity, original balenie. Cena dohodou.

Five Ten Trailcross LT 43 1/3

Predám 5.10 Trailcross LT, majú za sebou jediný deň jazdenia. Nesadli mi tvarovo, dávam ich preč. Krabica, visačky, atd. Farba: core black/grey two/solar red Veľkosť: 43 1/3 Cena: 80€
79 

Topeak Allay sedadlo

Predám unikátne sedadlo Topeak Allay, vo vel. L, ktoré umožñuje pomocou ovládača upravit tvdrost a tvar. Cena 16€. Stav nového kusu, vid foto.
15 
keyboard_arrow_up