Mondraker Foxy 29

Cena: 2 100 
Doklad o kúpe: Áno

Predam svoj bicykel Mondraker Foxy na 29" kolesach kupeny v roku pana 2020. Bicykel je oblepeny priehladnou foliou priebezne cisteny a mazany po kazdej jazde. Zopar skrabancov a oderkov ale nic co by malo vplyv na funkcnost. Nic nebucha, neklepe, nesucha sa a bajk nevydava divne zvuky odnikadial. Je v stave sadnut a pedalovat
Vybava je katalogova (fox float a sram sx) az na brzdy: predu 4-piest mt-520 a vzadu SLX, kotuce ice-tech.

Výplety kastar (tie s modrymi polepkami) niesu sucastou predaja Bajk sa predava iba na originalnej sade kolies ktora bola jazdena na par vyjazdoch. Kolesa su krasne rovne.

Ku bicyklu mam vsetky povodne originalne diely.

Modelový rok: 2020
Počet prevodov: 1x12
Brzdy: Kotúčové hydraulické
Zdvih vidlice: 140 - 160 mm
Priemer kolies: 29"
Materiál: hliník
Farba: žltá
Vidlica: Vzduchová
Tlmič: Vzduchový
Materiál kolies: Hliník
Zdvih zadnej stavby: 140 - 169 mm
Veľkosť: L

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 8
check_circle Aktívne inzeráty: 2
visibility Zobrazenia inzerátov: 6 903

Giant trance 27.5

Predam bicykel Giant trance 2. Jazdeny na par vyjazdoch manzelkou po Karpatoch. Bajk je ako novy a ma minimum oderkov ktore boli sposobene ustrelujucimi kamienkami alebo prevozom na drziaku na taznom nikde sa nic nesucha ani nic neklepoce, klznice na tlmicoch bez oderkov alebo suchancov. Vybava- Vydlica: RS 35 so zdvihom 140 Tlmic: fox float dps Radenie a prehadzovacka: Shimanou Deore 12s Brzdy: shimano 401- vpredu 4-piest, vzadu 2-piest prasiatka. Bezduse. Ku Bicyklu su vsetky seriove suciastky a doplnky. Velkost S- vhodná pre výšku do 165cm. Na cene sa vieme dohodnut jedine osobne pri obhliadke a v pripade ze novy majitel nebude chciet diely ktorymi si bicykel manzelka personalizovala.
1 950 
keyboard_arrow_up