Merida Ninety-Six Multivan Team Carbon

Cena: 699 
Doklad o kúpe: Áno

Predám ľahkú jazdenú 26" XC karbonovú Meridu Ninety-Six Multivan Team Carbon vo veľkosti L (20") rám bol kúpeny v roku 2018 z Meridy (Mám doklad) a vyskladaný. Tento rok prešla kompletným servisom ( len servis vidlice a tlmiča stál 160e). Vidlica RockShox Reba Dual Air 100mm s lockom na riaditkach, vynikajúco sa dá nastaviť vďaka systému dual air. Nové brzdy XT modelový rok 2022.
Prehadzovačka, prešmykač, kľuky, stred, reťaz, všetko je XT. Radenie som musel vymeniť a na 9 kolo bolo dostupné len Alivio a 3kolo je SLX. Karbonový ultraľahký tlmič DT Swiss XR s lockom na riaditkach. Kolesa sú tam Mavic Crossride 26" ploché špice, obuté na plášťoch Maxxis Crossmark 26x 2,25". Hlavové zloženie FSA, riaditka a sedlovka hliník, nové gripy,sedlo. Bicykel bol vyskladaný pre ženu ale je nevyužitý. Na cene sa vieme dohodnúť. Je možnosť predať aj rám zvlášť, cena za rám je 399e.

Počet prevodov: 3x9
Brzdy: Kotúčové hydraulické
Zdvih vidlice: 80 - 100 mm
Priemer kolies: 26"
Materiál: karbón
Farba: viacfarebná
Pohlavie: Unisex
Vidlica: Vzduchová
Tlmič: Vzduchový
Materiál kolies: Hliník
Zdvih zadnej stavby: 80 - 109 mm
Sada: Shimano XT
Veľkosť: L
Výrobné číslo bicykla: WC601136D BI-1583-BR

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 5
check_circle Aktívne inzeráty: 4
visibility Zobrazenia inzerátov: 1 930

Gravel Kellys Soot 80

Ahojte, predám svoj veľmi málo jazdeny promo gravel model Kellys Soot 80 vo veľkosti M (172-186) s nájazdom len 538 km a iba na ceste v teréne nebol nikdy jazdený. Oproti fotografiám ho predávam v pôvodnom zložení ako ho nájdete na stránke Kellys Cena nového je 2199e. Bicykel som využíval ako cestný a pôvodne komponenty boli zhodené a bol upravený preto je väčšina pôvodných komponentov úplne NOVÁ. Uplne nové nejazdené sú; kolesa,plášte,brzdové kotúče,doštičky,riaditka,predstavec, sedlovka,sedlo,kazeta,kľuky. Samozrejmosť je,že vám nahodím novú omotávku pri zmene riaditok. Ak by ste mali záujem o bicykel ako je na fotkách vieme sa o tom pobaviť ale preinvestoval som tam asi 500-600e čiže neviem či by niekto mal záujem. Po dohode je možnosť prísť bicykel pozrieť k nám do predajne Kellys Factory Store v Prešove. Dôvod predaja je prechod na čistokrvný cestný model URC70. Bicykel dostanete v 2 ročnej záruke ako by ste kúpili nový aj s garančnou prehliadkou u nás v predajni Kellys ako u nového bicykla a tiež zárukou na rám na 5 rokov po registrácii bicykla.
1 799 

Zwift Elite Sterzo Smart

Predám zabalenú interaktívnu podložku Elite Sterzo Smart pod predné koleso. Nebola nikdy použitá keďže som si zvykol na Rouvy a Zwift nepoužívam ostala nevyužitá. Pôvodná cena 69,90e. Interaktívna podložka pod predné koleso posunie váš Zwift tréning do ďalšej úrovne. Navrhnutá tak, aby umožňovali otáčanie predného kolesa prirodzene s jemným samoopravujúcim napätím pre realistickejší pocit. materiál: polymér obsahuje otočný čap - rotačnú jednotk s automatickým návratovým systémom - koleso sa jednoducho vracia do pôvodnej polohy určené pre šírku pneumatík až do 56mm maximálna voľnosť pohybu, vôľa 34° vľavo/vprao protišmyková úprava na spodnej strane Hmotnostný limit 120kg Jednotka napájaná batériami AAA (súčasť balenia) Bezdrôtové pripojenie k Zwift cez ANT a Bluetooth. So Sterzom Smart môžete jednoducho ovládať jazdca na obrazovke.
35 

Rám Merida Ninety-Six Multivan Team Carbon

Predám ultraľahký rám 26" Meridu Ninety-Six Multivan Team Carbon vo veľkosti L (20") s karbonovým ultraľahkým tlmičom DT Swiss XR s lockom na riaditkach,vrátane hlavového zloženia a sedlovej svorky. Tlmič je po servise a výmene tesnení a funguje bezchybne. Viem priložiť aj vidlica RockShox Reba Dual Air 100mm s lockom na riaditkach taktiež po servise funguje super a da sa nastaviť vďaka dual air systému veľmi jemne. Cena vidlice 99e (predám len v kombinácií s rámom).
399 
keyboard_arrow_up