Celoodpruzeny horsky bicykel Votec, Shimano XTR

Cena: 499 
Doklad o kúpe: Nie

Predam celopero horsky bike Votec, prehadzovac Shimano XTR, presmyk, brzdy a kluky Shimano Deore XT, prevody 3x9, rafiky Mavic, plaste Schwalbe, tlmic Rock shox. Kolesa 26". Pekny, nezniceny.
Cena 499 eur

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 196
check_circle Aktívne inzeráty: 20
visibility Zobrazenia inzerátov: 107 103
28. 08. 2016
spokojnosť Ďakujem

KTM Factory line nastavit. prilba 58-62 cm

Predam nastavitelnu cyklo prilbu KTM FL velkost nastavitelna od 58 do 62 cm. Cena 25 eur
25 

Specialized stumpjumper expert carbon

poprosim kontaktovat len v pripade seriozneho zaujmu a samozrejme bez zbytocnych otazok typu aky je dovod predaja a pod. dakujem za porozumenie.
990 

Nove tretry Shimano

Predam nove - len vyskúšané cyklo tretry Shimano, velkost cislo 38. Dĺžka vnútornej vlozky je 24,5 cm. Charakteristika z internetu: Univerzálne turistické tretry na horské, krosové ale aj gravel bicykle. Pre tých cyklistov, ktorí požadujú vzhľad bežnej tenisky, ale nechcú sa vzdať výhod nášľapných pedálov. Kľúčové vlastnosti: - Navrhnuté pre rekreačnú cestnú alebo terénnu cyklistiku. - Klasické šnurovanie pre účinný prenos energie na pedále a poholdnú chôdzu. - Klenok s výstuhou zo sklených vlákien pre optimálnu tuhosť podrážky. - Medzipodrážka EVA a gumená vonkajšia podrážka zabezpečujú účinnosť v šliapaní aj pohodlie pri chôdzi. - Vrátane krytky SPD. - Jednodielny zvršok poskytuje spoľahlivé zaistenie nohy a ľahkú váhu a zvyšuje odolnosť tretry
50 
keyboard_arrow_up