Kellys noid 70

Cena: 1 800 
Doklad o kúpe: Nie

Predám tento DH bike kellys noid 70 2020, nemam ho dlho kupil som ho pred zimou je v perfektnom stave nijaké odreniny by sa našli ale len estetické.
Na biku sú nove brzdy Shimano Deore XT MT 8120 aj v predu aj v zadu, nove kotúče Shimano Deore XT RT86 203 mm v predu v zadu nove plaste maxxis dhf a maxxis dhr v predu je dvojkorunková vidlica roxshock boxxer Ultimate RC2 C2 27.5 a v zadu je ROCK SHOX Super Deluxe Coil Select R, cela radiaca sada Shimano ZEE 10 prevodová, náboje sú NOVATEC DH, predstavec a riadidla sú RACE FACE.
O bike bolo vždy dobre postarane. Pridám pedále buď flat alebo clip.
Možná výmena za super enduro.
Dôvod predaja chcem zostaviť vlastne enduro. :)
Dohoda určite možná.

Modelový rok: 2020
Počet prevodov: 1x10
Brzdy: Kotúčové hydraulické
Zdvih vidlice: 170 a viac mm
Priemer kolies: 27.5"
Materiál: hliník
Farba: čierna
Pohlavie: Unisex
Vidlica: Vzduchová
Tlmič: Pružinový
Zdvih zadnej stavby: 170 a viac mm
Sada: Shimano ZEE
Veľkosť: L

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 5
check_circle Aktívne inzeráty: 3
visibility Zobrazenia inzerátov: 2 536

Predam tento choper

Predam tento ebike choper. Bola na ňom sranda no už sa nevyužíva. Mam motorku. Brzdy sú rafikove. Motor 750 Wh max rýchlosť 45 km možno vytiahne viac ale ja som šiel toľko. Na foto baterka neni je na nabijacke ale samozrejme ze je v cene. Viac informácii alebo fotografií telefonicky alebo SMS.
1 650 

NS bike Movement 3 2022

Predam tento dirťak NSbike 2022 používaný jednu sezónu na pumptracku a na lokálnych air line. Male škrabance sa niekde nájdu ale sú to len vizuálne chyby. Brzda tektro haiest 2-piest lankové, kotúč 160mm. V predu brzda neni namontovana ale pridám ak bude záujem bola originál na biku ale dal som ju dole. Predná je tak isto tektro ale rafikova. Dôvod predaja nevyužívam ho a chcel by som ho posunúť dalej. Dohoda možná.Viac informácií alebo fotiek telefonicky alebo SMS.
550 
keyboard_arrow_up