Commencal Meta V4, 160mm, veľ. "M"

Cena: 1 650 
Doklad o kúpe: Áno

Nastal čas ponúknuť na predaj môj bajk Commencal Meta ... lebo som si kúpil nový. Jedná sa o trailový bike so zdvihmi 160/150mm a na 27.5-palcových kolesých. Bajk mal vynikajúce reviews (napríklad: https://www.bikeradar.com/reviews/bikes/mountain-bikes/commencal-meta-am-v4-race-650b-rockshox-red-review/) a musím povedať, že sa mi na ňom vždy dobre jazdilo. Bike ako celok "stíha" bez problémov aj dnes, to môžem potvrdiť z praktickej skúsenosti, keď som sa už rozjazdil na novom bajku a dal som potom ešte jednu väčšiu jazdu na Mete. Bajk má podľa mňa mimoriadne čistý a mimoriadne podarený dizajn plus naozaj to nie je žiadny masový model -- v Karpatoch som na rovnaký narazil až po piatich rokoch.
- - - - -
Úplný názov: Commencal META AM V4 RACE 650B ROCKSHOX RED 2016
- - - - -
Veľkosť je M, výrobca uvádza, že je to pre jazdcov 168-178cm, čo môžem potvrdiť, keďže mám nejakých 173cm.
- - - - -
Výbava: Viď v obrázkoch screenshot, kde je uvedená sériová výbava, upgrady sú: Kolesá Mavic XA, brzdy Shimano Saint.
- - - - -
V roku 2020 som (nevediac ešte, že z pár mesiacov objednám nový bike) do bajku zainvestoval cca 650 EUR nových komponentov, konkrétne: 1) Kolesá Mavic XA, 2) brzdy Shimano Saint (tie naozaj stoja za to), 3) obe pneu Maxxis Minion DHR II TR EXO 3C MaxxTerra. V januári 2021 mal bajk veľký servis za 400 EUR - vyservisovanie odpruženia, teleskopky, nahodené komplet nové ložiská zadného odpruženia a nové stredová ložisko. Aktuálne pribudli aj nové gripy.
- - - - -
Bajk som jazdil 95% v Karpatoch v blízkosti BA a väčšinou pod jeho možnosti. :) Tak do 10x som bol v nejakom bikeparku (Kálnica, Mýto). Nie som žiadny endurista, moje technické maximum je Driver 8 alebo TBK2. Niečo vyše dva roky dozadu som prikúpil gravel bajk a môj nájazd na MTB klesol a posledných cca 12 mesiacov som bajk používal naozaj dosť ne-intenzívne, lebo som s ním jazdi prevažne ako domestik pre môjho trojročného mini-bajkera. :)
- - - - -
Závady: Nejaké škrabance na ráme z užívania. Na radení je odlomený kúsok plastu (spodný kryt radenia) -- na funkčnosť to nemá vplyv. Niekde som odpálil chain guide, ale ani to mi nikdy nevadilo a naozaj si nepamätám, že by mi niekde spadla reťaz. Neviem, či nemám niekde jeden rezervný chainguide, skúsim pohľadať.
- - - - -
Bajk ponúkam bez pedálov, ale ak niekto bude veľmi potrebovať, viem nejaké pedále dodať (SPD alebo flaty). Bajk predávam s pôvodným sedlom, na fotkách je iné / to čo jazdím ja.
- - - - -
Kontakt: Súkromná správa cez MTBIKER alebo: *****

Modelový rok: 2016
Počet prevodov: 1x11
Brzdy: Kotúčové hydraulické
Zdvih vidlice: 140 - 160 mm
Priemer kolies: 27.5"
Materiál: hliník
Sada: SRAM X01
Veľkosť: M

list Spolu inzerátov: 30
check_circle Aktívne inzeráty: 5
visibility Zobrazenia inzerátov: 13 536
22. 06. 2023
Super dohoda, predavajuci vysiel v ustrety pri predavani bicykla. Bicykel v stave ako bol popisany v inzerate, plus mi v cene predavajuci ponukol prilbu navyse.
06. 09. 2022
rychke jednanie, seriozny pristup
08. 09. 2021
Všetko podľa dohody, seriózny kupujúci, spokojnosť aj z mojej strany...
17. 03. 2021
Perfektna komunikacia, predajca ustretovy, bike pred odvzdanim perfektne vyladil, nastavil brzdy a prevody. Bike dokonca v lepsom stave ako bol opisany v inzerate :-).
27. 03. 2021
Popis odpovedal tovaru. Dohodli sme sa a vsetko prebehlo hladko. Dakujem.
Skvelá komunikácia s predávajúcim Max spokojnosť
Korektné jednanie a rýchla komunikácia.
06. 04. 2017
super
Rychly a bezproblemovy deal - vzorovy kupujuci. :)

Detské rukavice Specialized (4-5 rokov)

Detské bezprstové rukavice Specialized, reálne použité tak 3-4x, stav nového výrobku, malý nosil celoprstové rukavice. Pôvodná cena tuším 20 EUR, čo ma teda celkom šokovalo, ale vtedy sme práve potrebovali nejaké kúpiť. :) Farba čierna, veľkostne tak na štyri roky, šírka dlane necekých 7cm. Na fotkách vystupujú nejaké biele bodku -- v reáli nič také vidieť nie je.

Detské rukavice Woom 5

Nosené celoprstové detské rukavice WOOM vo veľkosti 5 -- najmenšia veľkosť, čo robia. Funkčne úplne OK, švy držia, je to kvalitný výrobok. Esteticky -- jedno nažehlené "O" sa odlepuje, inak OK. Veľkosť vhodná tak na 4-5 rokov. Viac informácií tu: https://www.cyklospeciality.sk/oblecenie/rukavice/detske-rukavice-woom-5-modra
10 

Detské Five Ten vel. 29

Detské Five Ten vo veľkosti 29. Funkčne absolútne bez problémov, esteticky trochu ošúchaná useň na špičkách, v reáli to vidno menej než na fotkách. Boli nosené len na bike, nie na denné nosenie. Farba šedo-čierna s červeným nápisom. Azda ešte poslúžia nejakému malému bikerovi / bikerke. :)
20 
keyboard_arrow_up