Specialized Rockhopper 29” M

Cena: 530 
Doklad o kúpe: Nie

Pekný deň, na predaj kvalitný dámsky bicykel Specialized Rockhopper Expert s hydraulickými kotúčovými brzdami v plnefunkčnom stave. Zachovalý po technickej aj vizuálnej stránke. Vo výbave Deore, Acera Altus s radením 3x9. Má vzduchovú vidlicu SR Suntour XCR s uzamykaním z riadidiel, hydraulické kotúčové brzdy Shimano, pohodlné sedadlo Specialized Dolce a ľahký hliníkový rám s dobrou geometriou a vnútorným vedením káblov.

Specialized Rockhopper Expert je komfortný bicykel s pekným dizajnom ideálny na bežné jazdenie po asfaltkách aj do terénu. V prípade záujmu správa. Pôvodná cena 1000€.

Kolesá: 29”
Rám: M (156-176cm)
Prevody: 3x9

Osobný odber v Bratislave, konkrétne Ružinov.

list Spolu inzerátov: 56
check_circle Aktívne inzeráty: 2
visibility Zobrazenia inzerátov: 16 615

Giant Anthem 26” M

Pekný deň, na predaj ľahučký celoodpružený bicykel Giant Anthem X2 v zachovalom stave. Aktuálne po servise. Vo vysokej výbave s kvalitnými komponentami XT a radením 3x9. Má vzduchovú vidlicu FOX s regulovaním, hydraulické kotúčové brzdy Shimano Deore XT, zadný tlmič FOX s nastavením, nové sedadlo Fizik v hodnote 70€ a odľahčený hliníkový rám(cca 11kg). Giant Anthem je ideálny do terénu, ale aj na bežné komfortné jazdenie. Nájdu sa bežne známky z používania. Menený predný aj zadný plášť. V prípade záujmu správa. Pôvodná cena 2500€. Kolesá: 26” Rám: M (155-175cm) Prevody: 3x9 Osobný odber v Bratislave, konkrétne Ružinov.
690 

CTM Twister 28” M/L

Pekný deň, na predaj obľúbený krosový bicykel CTM Twister 3.0 s hydraulickými kotúčovými brzdami v zachovalom technickom aj vizuálnom stave. S komponentami Shimano a rsdením 3x8. Má odpruženú vidlicu SR Suntour NEX s uzamykaním, hydraulické brzdy Shimano, pohodlné sedadlo CTM, ergonomické gripy WTB a odľahčený hliníkový rám s dobrou geometriou. CTM Twister je komfortný bicykel s jednoduchým dizajnom, ideálny na asfaltky a výlety do prírody. V prípade záujmu správa. Kolesá: 28” Rám: M/L - 19” (160-181cm) Prevody: 3x8 Osobný odber v Bratislave, konkrétne Ružinov.
350 
keyboard_arrow_up