Elektro bike Agogs Tracer dámsky

Cena: 730 

Predám málo jazdený elektro bicykel českého výrobcu Agogs.
Najazdené necelé 700 km.
Pôvodná cena bola 1400 euro.

Predávam z dôvodu prechodu na horský bicykel.
Na SMS neodpovedám.
Kontakty mailom alebo telefonicky.


Agogs Tracer dámsky 16 Ah

Priemer bicykla:

28"

Rám:

hliníkový

Vidlica:

Zoom 189 AMS

Brzdy:

Tektro Vela T290

Prehadzovačka:

Shimano Acera (9 rychlostí)

Prešmykovač:

-

Kľuky/Prevodníky:

-

Kazeta:

Shimano

Plášte:

Kenda Kourier 28"

Hmotnosť bicykla:

23,3 kg

Hľadáte elektrobicykel, ktorý vás spoľahlivo dovezie do práce a poskytne aj maximálny komfort na dlhšom výlete? Agogs Tracer je dámsky trekingový bicykel, ktorý je špeciálne navrhnutý pre komfortné cestovanie. K výborným jazdným vlastnostiam prispieva aj to, že bicykel je postavený na 28" ráfikoch – tie sa vyznačujú lepším držaním stopy a majú veľmi malý valivý odpor. Ráfiky sú obuté do odolných plášťov s ochranou proti prepichnutiu vhodnými na cesty aj do ľahkého terénu.


Kľúčové vlastnosti

Dojazd až 160 km
Nábojový motor s vysokým výkonom
Malá hmotnosť
Odolné 28" plášte
Tlačidlo BOOST
Ľahké ovládanie priamo z riadidiel
Dámske vyhotovenie so zníženým rámom

Maximálny komfort

Novinkou tohto modelu je nábojový elektromotor Bafang s výkonom až 600 W. Okrem toho sa vyznačuje maximálne tichým chodom a optimalizovanou funkčnosťou s kazetou prehadzovačky. Agogs Tracer váži len 19 kg (bez batérie) a jeho nosnosť je až 125 kg. Prehadzovačka Shimano Acera je 9-rýchlostná a poskytuje tak dostatok prevodov pre rôzne typy terénu. Nechýba ani uzamykateľná vidlica ZOOM alebo výškovo nastaviteľný predstavec.
Model Tracer v dámskom vyhotovení je navrhnutý aj s dôrazom na čo najľahšie ovládanie. Kadenčný senzor integrovaný v stredovom zložení sleduje pedálovanie a na základe toho upravuje výkon motora. Ovládanie je zaistené prostredníctvom odolného podsvieteného displeja umiestneného na riadidlách. Vďaka nemu si môžete zvoliť stupeň asistencie v rozmedzí 0–5. V prípade vybitia batérie alebo zvolenia stupňa asistencie "0" funguje bicykel rovnako ako klasický cestný bicykel bez elektromotora.


Elektrobicykel so špičkovou batériou

Batéria s kapacitou 600 Wh (16 Ah) sľubuje dojazd až 160 km v závislosti od hmotnosti jazdca, terénu a poveternostných podmienok. Batéria je vybavená kvalitnými článkami Panasonic zvládajúcimi vysoké vybíjacie prúdy, čo oceníte najmä na strmom stúpaní za maximálnej asistencie elektromotora.

Motor: Bafang

list Spolu inzerátov: 82
check_circle Aktívne inzeráty: 5
visibility Zobrazenia inzerátov: 80 707

Continental ultra sport 700x28 E-bike

Predám zhodené plášte z nového bicykla continental ultra sport 700x28 E-bike 2 kusy za 15 euro.
15 

Rudy Project Cutline Photochromic sp637897

Predám nové nepoužité okuliare Rudy Project Cutline Photochromic. Model / Kód produktu Cutline SP6378970000 Prevažujúca farba Šedý Značka Rudy Project Krajina pôvodu obchodnej značky Taliansko Pohlavie Muži, Žena Sezóna Celoročne UV filter Áno Stupeň zatemnenia kat. 1, kat. 2, kat. 3 Polarizačný filter Nie Sport Beh, Bicykle Farba obrúčok Čierna, Šedá Regulácia nosníka Áno Hmotnosť 34 g Vymeniteľný objektív Áno Šírka objektívu 14,1 cm Ventilácia Áno Fotochróm Áno Technológia Quick Change System Wide Shield Lens POWERFLOW ImpactX® 2 Farba šošoviek Tónované Priepustnosť svetla 9-74% Úprava straníc na okuliaroch
130 

Continental terra trail 700x40

Predám zhodené plášte continental terra trail 700x40. Cena za 2 kusy 15 euro.
15 
keyboard_arrow_up