Zadné koleso DT Swiss E532, 29", TB ready

Cena: 70 

Predám veľmi zachovalé čierne zadné koleso s ráfikom DT Swiss E532.
Veľkosť 29", náboj Shimano FH-MT400-B, Tubeless ready, hliník, Boost 12x148mm, vnútorná šírka 30mm,
používané s 12-rýchlostnou kazetou SRAM (nie je súčasťou predaja) a ako bezdušové.

Inzerát platí do zmazania.

Materiál: hliník
Pre brzdy: Kotúčové

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 13
check_circle Aktívne inzeráty: 3
visibility Zobrazenia inzerátov: 6 482
06. 03. 2024
som absolutne nespokojny, prisla mi uplne pokazena, neda sa mi prehadzovat na mensie, nedostatocne zabalena a predajca bol neprijemny, oklamal ma, jasne som sa ho pytal ci s nou nieco je, povedal ze je vsetko v inzerate a dovod predaja je prechod na shimano. vobec neodporucam kupovat od tohto cloveka.
Poďme po poriadku. Inzerát: mal 4 riadky. Pýtal ste sa na každú vec, čo tam bola uvedená a ja som vám kopíroval ten istý text z inzerátu do správ. Ospravedlňujem sa, že som stratil trpezlivosť. Balenie: lanko s bovdenom boli stočené do kruhu a pripojené k páčke prehadzovača (rovnako, ako to bolo na obrázku v inzeráte). Celé to bolo vložené do primerane veľkej štvorcovej kartónovej krabice a zaistené veľkými plastovými vzduchovými vankúšmi. Myslím, že to bolo zabalené viac ako dostatočne. Tovar: pred odmontovaním z bicykla bola páčka plne funkčná. Prehadzovala oboma smermi bez problémov, teda aj "na menšie". Pravdepodobne došlo k chybe pri montáži. Skúste sa poradiť so skúsenejším kamarátom alebo sa obráťte na servis. Nie je od vás pekné, že si frustráciu z nastavovania páčky vybíjate na mne v podobe prehnane negatívneho hodnotenia.

Prehadzovač Sram NX Eagle, 12 speed

Predám používaný prehadzovač SRAM NX Eagle, 12 rýchlostný. Dôvod predaja: prechod z SRAM na Shimano. SRAM zadný prehadzovač, reťaz, lanko a páčku riadenia predávam samostatne (viď moje inzeráty). Inzerát platí do zmazania.
40 

Spoiler na blatník Zéfal No Mud (2 ks)

Predám NOVÝ nástavec na blatníky Zéfal No Mud. Je čiernej farby, nový a zabalený. Na Slovensku som ho nevedel zohnať. Zohnal som ho nakoniec v ČR a kúpil rovno pár do rezervy. Mám 2 kusy. Cena 5€/kus. V prípade záujmu mám aj kompletné používané blatníky. Na 29" kolesá sú malé. Cena dohodou.
keyboard_arrow_up