Hope Mono

Cena: 180 

Predám tento set brzd Hope Mono, pre ktore zial, koli specifickej farbe, nemam vyuzitie. Set je vratane adapteru Hope v rovnakej farbe. Maju nejake tukance vid foto (paska okolo hadice na foto je papierova a aktualne je uz hadica bez pasky :).

Umiestnenie: Sada

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 11
check_circle Aktívne inzeráty: 11
visibility Zobrazenia inzerátov: 1 713

Intense M29

Predam tento downhillovy petlomet Intense M29 2020. Bicykel bol komplet rozobraty. Vymene vsetky loziska za nove. Vsetky loziska ktore boli dostupne od firmy Koyo, su v rame, vratane hlavnych spodnych lozisk. Hlavove zlozenie je od Cane Creek. Tlmič Rock Shox Ultimate, Vidlica RS Boxxer Ultimate (moze tam byt novsi model v ciernej farbe). Brzdy Sram Code RSC, kotuce HOPE, podlozky a krytka predstavca Hope, Predstavec Truvativ Descendant, Rajdy Truvativ Descendant Troy Lee Design, Gripy Descendant, Sedlovka Thomson Silver, Sedlo Octane One, pedale Deity, Komplet novy pohon Sram X0 Red (radenie, salter, kluky), napinak E13 LG1, kolesa DT Swiss FR1950, plaste MIchelin DH 22 a DH34. Rad by som pridal cislo bicykla, ale neviem kde je. Viem, ze na vrchnom vahadle je QR kod, ale aby sa k nemu dalo dostat, musel by sa bicykel cely rozobrat.
4 500 

Dt Swiss Ex471 Mullet 240s

Predám tento novy Mullet set kolies vypletenych na rafikoch DT Swiss EX471 a nabojoch DT Swiss 240s. Predný náboj 20x110 boost 28 dier, zadny naboj 12x148 32 dier. Plaste Michelin DH vid foto (jeden uplne novy, druhy jemne jazdeny) ku kolesam. Orech HG
600 

Truvativ Descendant Troy Lee Design

Predám kluky Truvativ Descendant TLD v cervenej kombinacii. Dlzka kluk 165mm, oska je Enduro nie DH. Aktualne chyba sroba na dotiahnutie, kedze ich zatial nemam kde pouzit, tak posuvam dalej. Nova sada s srobou stoji do 20 eur online, Eventualne su k dispozicii aj rajdy v tomto prevedeni, ale aktualne ich mam osadene na bicykli, ktory tiez predavam.
260 
keyboard_arrow_up