Kľuky, Riaditká, Predstavec

Cena:

Zdravím,
predávam tieto veci, z dôvodu nevyužitia.
*Riaditká - zhodené so Specialized Demo, šírka 750mm, aj s gripmi a predstavcom Seriall Killa (dĺžka 35mm) - šróby predstavca, ktoré držia riaditká, majú zodraté hlavičky, teda je to momentálne v jednom celku a nedá sa to rozobrať bez zničenia šróbov. Cena za tento celok je 30€ . Predstavec môžem zhodiť z riadítok, a predať to samostatne (riaditká s gripmi 20€, predstavec 15€), no šróby nie sú bežne dostupnej veľkosti, na to upozorňujem, bude ich treba zháňať...
*Kľuky - Truvativ Holzfeller, píla 36z., rockring, pedále Author na priemyslových ložiskách (jeden pedál pri šľapaní puká) - Cena spolu 55€ (možnosť predať samotne kľuky - 25€, rockring s pílou - 15€, pedále - 20€)
*Brzda Shimano M445 - PREDANÉ
Len vážny záujem Najlepšie osobný odber (som z DK), no môžem zaslať aj kuriérom. Kuriérom posielam len pri zálohe - poslaní sumy za "poštovné" vopred na účet (zlé skúsenosti s "klasickým" posielaním). Ďalšie info hlavne telefonicky, príp. mail.

list Spolu inzerátov: 161
check_circle Aktívne inzeráty: 1
visibility Zobrazenia inzerátov: 131 326

KTM Peak XT 27

Dobrý deň, ponúkam na predaj bicykel KTM Peak XT 27, veľkosť M (43cm) Stav nového bicykla, na bicykli sú ešte fólie (viď foto), nemá za sebou ešte ani jeden výjazd. Dôvod predaja: nevhodný darček Veľkosť: M (cca 165 - 180cm) ideálne vyskúšať Vidlica: SR Suntour XCM RL, nastavenie tvrdosti vidlice, uzamykanie pruženia z riadítok Kolesá: 27,5" Pohon: Shimano XT + Shimano Deore, 3x10 Brzdy: Shimano MT200, hydraulické kotúčové Prosím kontaktovať len v prípade vážneho záujmu. Ideálne osobný odber, prípadne možnosť poslať poštou po prijatí zálohy (podľa dohody).
830 
keyboard_arrow_up