Bianchi Oltre XR2 + Vision Metro 5D + Fizik Antares

Cena: 2 000 

Predám ikonickú karbonovú rámovú sadu Bianchi Oltre XR2, modelový rad 2016, vo veľkosti 55 (ja meriam 178 m).
Vhodný pre mechanické aj elektrické sady.
Farba originál Bianchi Celeste zelená.

Cena samotného setu 1500,-€

K rámcovej sade môžem pridať originálne príslušenstvo:
- carbonové riaditka Vision Metron 5D (440*120)
- carbonové sedlo Fizik Antares
- carbonové košíky Elite
Všetky doplnky vo farbe Celeste.
Cena 500,-€,
Možnosť predať aj samostatne.

Carbonové galuskové kolesá Equator 45 (vahový limit 110kg) aj z obutými haluškami.

Rám jazdený na rekreačnú cyklistiku.
Stav je velmi dobrý, samozrejme sú tam nejaké malé známky používania.

Cena za komplet 2000,-€ bez kolies a z kolesami 2300,-€

Možnosť predaja aj kompletného bicykla. Výbava Campagnolo Super Record mechanická sada, kolesá carbonové Equator 45 galuskové.
Cena kompletného kola 3500,-€.

Farba: zelená

list Spolu inzerátov: 152
check_circle Aktívne inzeráty: 7
visibility Zobrazenia inzerátov: 113 213

Specialized S-Works Ares

Predám minimálne jazdené tretry Specialized S-WORKS ARES vo veľkosti 43. Dôvod predaja je, že sú mi trochu veľké. Možnosť výmeny za menšie 42 alebo 42,5.
190 

Specialized S-Works 7RD 42,5

Predám takmer nové tretry S-Works 7 RD v čiernej farbe. Minimálne jazdené, z vnútra ako nové a z vonku minimálne známky používania. Pridám k nim aj červené anatomické vložky Body geometry v hodnote 30€. Podrážka a stielka Body Geometry sú ergonomicky navrhnuté a vedecky testované, aby zvýšili výkon, zvýšili efektivitu a znížili riziko zranenia optimalizáciou zarovnania bedier, kolien a chodidiel. Nestrečové šnúrky poskytujú rovnomerné držanie po celej nohe, ktoré zostáva konzistentné počas celej jazdy. (TOTO JE FAKT PRAVDA) Najpevnejšia a najľahšia karbónová doska FACT Powerline™ maximalizuje prenos sily: Index tuhosti 15,0. Navrhnutá sieťovina je kombinovaná s nepružnými zónami TPU pre dokonalé spojenie a pohodlie. PadLock™ konštrukcia päty drží pätu a je preukázané, že zlepšuje zrýchlenie. (TIEŽ PRAVDA) Matice zarážok z titánovej zliatiny sa môžu otáčať a umiestniť pedál/zarážky o 5 mm dozadu. Protišmykový, vymeniteľný nášľap na päte s vnútorne zapustenými skrutkami pre bezpečnosť. Kopyto Form Fit s priestrannou špičkou pre maximálnu konektivitu a pohodlie. Vzor zarážky s tromi skrutkami sa hodí na všetky hlavné cestné pedále. Dôvod predaja je operácia kotnika a šľachy a nutnosť prejsť na model Ares. Cena 180€, pri rýchlom jednaní možná dohoda.
180 

Garmin Vivomove HR

Zdravim Ponúkam na predaj používané Smart hodinky Garmin VIVOMOVE HR. Je to jediný model smart hodiniek od garminu s mechanickými ručičkami a grafickým displejom pod nimi. Elegantné dámske hodinky v spojitosti so športovými funkciami. Používané, ale plne funkčné, batéria vo veľmi dobrom stave. Originálne balenie a mnoho príslušenstva v cene (remienok, ochranné sklá+ ďalšie biele hodinky na náhradné diely). Dôvod predaja je prechod na novší model. Cena 60€
60 
keyboard_arrow_up