Fuji Sportif one.1 Disc

Cena: 195 

Hliníkový rámový set ( rám a karbonová vidlica ) pre cestnú cyklistiku určený pre kolesá na štandardný rychloupinak ale kotúčové brzdy s uchytením PM. Za rozumný doplatok ponúkam hlavové zloženie, krytky, podložky, ježko… v super stave, pôvodnú sedlovku a sedlovú trúbku a rámovú pätku, všetko spolu ako na fotkách 235,-€. Sedlovka a krk vidlice sú v pôvodnej dĺžke bez zásahu. Celkovo vo výbornom stave bez výraznejších znakov používania, je rovný a bez praskliny či preliačiny, všetky závity a uchytenia bez porušenia. Veľkosť M/L pre postavy 175-190cm, rozmery na fotke. Po dohode viem poslať aj poštou. Pôvodne tam boli 700x28C pneumatiky a bolo dosť miesta aj na blatníky, teda bez by mali vojsť aj 32C a možno sj 35. Pre stredové zloženia pressfit s otvorom 41mm a dĺžkou 86-87mm. Garantujem seriózny pôvod.

Farba: čierna

list Spolu inzerátov: 66
check_circle Aktívne inzeráty: 7
visibility Zobrazenia inzerátov: 54 478
29. 02. 2024
100% spokojnosť. Bicykel som si mohla osobne vyskúšať, bola možnosť spýtať sa na všetky informácie. Komunikácia bola bezproblémová rovnako ako samotný predaj. Veľká vďaka!
Veľmi príjemná a seriózna záujemkyňa o kúpu. Doporučujem.
02. 06. 2023
Všetko v poriadku, trenažer 100% stav, bezpecne zabalene, rýchle dodanie super komunikacia Dakujem
Seriózny kupujúci, odporúčam
18. 02. 2023
Všetko v poriadku tak ako bolo v inzeráte. Ďakujem.
Odporúčam kupujúceho.
04. 11. 2022
Super komunikcia, ponukany bike odpovedajuci stavu uvadzaneho v inzerate, spokojnost
Seriózny kupujúci, žiaden špekulant, odporúčam.
15. 12. 2022
Super komunikacia, pekne bezpecne zabalene. Max spokojnost a velka vdaka predavajucej.
11. 05. 2022
všetko prebehlo v poriadku, platil som dopredu, hned po nabehnuti penazi mi predajca tovar poslal, o čom ma informoval - tovar došiel v stave, ako bol prezentovany v inzerate. . dakujem
Bez výhrad a komplikácií. Odporúčam kupujúceho.
16. 05. 2022
Tretry sadli ako uliate, dcéra sa potešila.
31. 01. 2022
Stav ramu zodpovedal popisu, komunikacia a priebeh transakcie s predajcom boli v poriadku, z mojej strany uplna spokojnost.
Seriózny kupujúci, odporúčam
07. 06. 2021
Veľmi dobre sa mi na ňom jazdí super preraďuje a všetko ide tak ako má.
Seriózny záujem kupujúceho, žiaden špekulant ale konečný užívateľ. Odporúčam ju, vie čo chce a nechá si vysvetliť rozdiely.

CatEye V2C Digital

Spoľahlivá sada počítač, združený snímač rýchlosti a kadencie gumové sedlo, držiak na volant/ predstavec. Japonská kvalita, presnosť, funkčnosť množstvo sledovateľných informácií. Ako nový bez škrabancov, len bez krabičky. Kódovací protokol 2,4GHz.
30 

Merida Crossway 500

Hliníkový rám so zamykacou odpruženou vidlicou a nastaviteľnou tuhosťou, odpružená sedlovka, kolesá 29” a hydraulickými kotúčovými brzdami. Určenie unisex ( dámsky/ pánsky/ junior ), vhodný pre veľkosti postavy 162-178cm ( 46cm vysoký rám veľkosti S/M) teda aj pre dámy či juniorov, výbava vyššej triedy Shimano Deore/Deore XT 3x9 prevodov, kľuky Deore na priemyselných ložiskách HollowtechII, odpružená sedlovka. skoronové pneu Schwalbe vhodné aj do ľahšieho terénu, výborny stav, pravidelne servisovaný, bez dalších potrebných investicií skontrolovaný a pripravený na ďalšie používanie. Prvý majiteľ
485 

Dámsky Giant Liv Avail XS

Dámsky športový cesťák, vhodný skôr pre útlejšie dámske ( aj juniorské ) postavy 150-165cm výšky. Výbava Shimano Claris 2x8. Ľahký hliníkový rám vrátane dámskej špecifikácie ( užší volant, krátky predstavec, špeciálne dámske sedlo …) a doplnkových brzdovych pák. Kľuky FSA tempo. Pravidelný servis, nateraz pripravený na sezónu. Povrchové drobné znaky používania a veku. Garantujem seriózny známy pôvod, jedna majiteľka.
400 
keyboard_arrow_up