Rám Banshee Titan V3.2

Cena: 950 

Predám rám Banshee Titan V3.2, veľkosť L, zdvih 155 mm s tlmičom DVO topaz t3 air trunnion . Rám má meniteľnú geometriu. Dá sa upraviť z 29” na mullet 27,5” (skúsil som obe možnosti). Uchytenie zadného kolesa je klasika boost 148x12mm, ale da sa objednať aj je aj MODULAR DROPOUTS, ktorý je na 142mm. Má perfektnú geometriu, ktorú je možné mierne upravovať, podľa preferencii. Kompletné informácie o ráme: https://www.bansheebikes.com/titan-v32 . Tlmič je vydarený a spoľahlivý model DVO topaz t3 air, ktorý sa svojimi vlastnosťami približuje k pružinovým tlmičom, pričom si zachováva výhody vzduchového tlmiča.
Mám kompletné doklady o kúpe. Rám aj tlmič sú v bezproblémovom stave. Rám má štandardné oderky od kamienkov, ktoré sa však dajú celkom pekne zatrieť pôvodnou farbou - v rámci príslušenstva k rámu je aj sada/zatieradlo s pôvodnou farbou (skúsil som, funguje, ale skúšal som iba na jednom ťukanci - zvyšok už nechám na budúceho majiteľa ) Rám nemá žiadne preliačiny ani praskliny a nebol opravovaný. Ložiská sú funkčné bez vôle. Tlmič nemá škrabance na piestnici.
Súčasťou rámu je aj hlavové a stredové zloženie a prenechám aj kľuky s jednoprevodníkom (pravdepodobne Shimano DEORE FC-M6130 HTII kľuky, 175 mm, 1x12, 32T).
Cena je pevná.V prípade ďalších otázok ma kontaktujte
Adam (OZ Trail Biely kríž)

Farba: červená

list Spolu inzerátov: 10
check_circle Aktívne inzeráty: 1
visibility Zobrazenia inzerátov: 7 705

DVO Topaz T3 Air 205x65mm

Predam vzduchový tlmič DVO Topaz T3 Air, v rozmere Trunnion 205x65mm. Vymenil som rám a na nový žiaľ nepasoval, tak predávam. Je v bezproblémovom stave, bez škrabancov.
230 
keyboard_arrow_up