Predám rám Big Hit 2007 s kolesom, tlmicom a hlavovym

Cena: 325 

Predám rám Big Hit 2007 s fox van (minulý rok bol v susp. clinic), hlavovým zložením cane creek a zadným kolesom. Koleso je postavené na náboji Novatec D042SB v Červenom eloxe ktorý ma približne pol roka a ráfik Sun Rims Single track, tiež podobne starý. Cena je 325 eur. V prípade rýchleho jednania a osobného vyzdvihnutia v BA môžem pridať pol roka jazdený Maxxis high roller 2.35.
Na ráme je jedna chybička, preliačenina od gumeného chrániča na vidlici proti odretiu rámu, stalo sa to pri preprave (na fotke je vyznačené v ktorom mieste to je).
Ďalej, zadná stava, teda jej pravá strana kde je kazeta je trošku viac posunutá (neviem či je to od výroby tak robené) na to aby sa tam zmestila kazeta, v dôsledku toho je potrebné zadné koleso trošku precentrovať ak tam chcete dať plášte širšie než 2.5.
Neposielam poštou
Možno budem vedieť doniesť (mám na pláne cestu do Tatier tento týždeň).
Deti nepíšte mi, nie nechcem to vymeniť za vášho Raptora či doma streknutý Mondraker.

list Spolu inzerátov: 41
check_circle Aktívne inzeráty: 1
visibility Zobrazenia inzerátov: 32 500

TLD D3 M/L

Predam TLD D3, prilba bola malo jazdena, jeden skrabancek na silte (ten tam uz je z predajne). Velkost M/L. Prilba je super odvetrana a relativne lahka. Dovod predaja je ze nie je kvalifikovana na motorove vozidla - kupil som si moto a nemam uz miesto na dalsiu helmu, tak tato musi ist. Mala dohoda na cene v pripade rychleho a seriozneho jednania :) Kupovana v bajkule. Povodna cena 250eur. https://www.eshop-bajkula.sk/cyklisticka-prilba-troy-lee-designs-d3-fiberlite-mono-black
180 
keyboard_arrow_up