Predám ovládač Bosch Purion s nefunkčným tlačidlom

Cena: 30 

Predám nový Bosch Purion, ktorý má nefunkčné tlačidlo ON/OFF. Dá sa napríklad zapnúť pripojením alebo odpojením nabíjačky. Všetky ostatné funkcie sú v poriadku. Pravdepodobne postačí výmena tlačidla. Bol zhodený z nového e-bicykla, na ktorom sa spravil upgrade na vyššiu verziu Kiosk.

BOSCH Purion zlučuje funkcie ovládača a displeja do jedného prvku, je to riešenie „all-in-one“. Funkcie a informácie tohto ovládača sú efektívne zjednodušené tak aby jazdec mal ebike plne pod kontrolou a zároveň bolo možné zlúčiť ich do malej elegantnej riadiacej jednotky.

Bosch Purion sa umiestňuje na ľavú stranu riadidiel elektrobicykla. Štandardne sa na displeji zobrazuje kapacita akumulátora, rýchlosť a režim pomoci. Zmena úrovne podpory motora sa nastavuje stlačením tlačítka plus alebo mínus. Umožňuje 5 úrovní dopomoci (Eco, Tour, Sport, Turbo, Off), assistent chôdze, zobrazenie jazdných parametrov (rýchlosť jazdy, ujdená vzdialenosť, dojazd). Prekliknutia na iný typ informácií ako dojazd, prejdená vzdialenosť, celkovo najazdené kilometre a termín najbližšieho servisu sa prepínajú dlhším zatlačením tlačítok +/- alebo ich kombináciou. Pre ovládanie tak používate malý počet tlačítok, a všetky zmeny je možné vykonať na jeden klik palca. Veľmi pohodlné je aj podsvietenie displeja realizované tak, aby bola zabezpečená viditeľnosť tlačidiel a čitateľnosť displeja aj za zhoršených svetelných podmienok. Po zapnutí zobrazuje stav batérie a zvolenú úroveň dopomoci. Obsahuje USB konektor pre diagnostiku. Je dodávaný vrátane kabeláže a držiaku na riadidlá.

list Spolu inzerátov: 23
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 37 039
keyboard_arrow_up