Cube Sedlo Natural FIT Sequence Woman Series

Cena: 55 

Ponúkam na predaj sedlo znacky CUBE.
Vynikajúci komfort navrhnutý špeciálne pre ženy Vďaka technológii Deep Shell, ktorá zmierňuje tlak a výstelkovému profilu špecifickému pre ženy s anatomickým kanálom Natural Fit Women´s Designline, ktorý odstraňuje tlak z citlivých oblastí.
Poťah vyrobený z vysoko kvalitného PU pre väčšie pohodlie.
Optimalizované pre polohu Bent Forward (sedlo B1).
Sedlo je vybavené integrovaným držiakom adaptéra na podsedlovú tašku (SILink).

• farba: čierna
• vlastnosti: Sedlo tvaru T pre väčšiu voľnosť pohybu nôh; odľahčenie tlaku vďaka technológii Deep Shell; Dámsky ergo-reliéfny kanál Natural Fit; CrMo vzpery; vysoko kvalitný PU poťah; pamäťová pena, integrovaný držiak adaptéra na sedlo; optimalizované pre pozíciu Bent Forward (Saddler Finder B1)
• veľkosť: Regular (250x158 mm), Large (250x165 mm)

Šírka sedla: 156 - 165 mm
Určenie: Komfortné
Farba: čierna
Pohlavie: Dámske

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 3
check_circle Aktívne inzeráty: 3
visibility Zobrazenia inzerátov: 242

Extend Trivio Grey

-Brašna do rámu použiteľná pre väčšinu rámov v závislosti od geometrie -Upínanie brašne pomocou 2 suchých zipsov -Farba materiálu vyhovuje módnym trendom a je univerzálna pre všetky farebné kombinácie rámov -Brašna má polstrovanie vnútornej časti, čo brašnu spevňuje a dodáva jej vzhľad plnej brašne aj pri prázdnom obsahu. Zároveň chráni vnútorný obsah -Zelená podšívka po celom vnútornom priestore s logom E a logotypom Extend umožňuje jednoduchšiu a prehľadnejšiu manipuláciu s obsahom tašky -Reflexné logo a ďalšie detaily pre zvýšenie pasívnej bezpečnosti a lepšiu viditeľnosť jazdca.
12 

Cube Bottle Cage HPP

Držiak na fľašu Cube Bottle Cage HPP vďaka optimalizovanej geometrii zaručí bezpečné držanie a jednoduchú manipuláciu s fľašou počas jazdy na bicykli. Hmotnosť: 36 g Materiál: 100% plast
10 
keyboard_arrow_up