Nová SR Santour auron 160mm

Cena: 215 

Zdravim, mám na predaj úplne novú/nezrezanu vidlicu SR Santour auron so zdvihom 160mm, na 15×100 osu
K vidlici je servisná knižka a je v záruke, takže ak by bol s vidlicou nejaký problém, nieje problem vidlicu reklamovať, pri predaji viem zrezat na požadovanú dĺžku a nabiť ježka do krku vidlice. Na cene sa vieme dohodnúť.

Pozri aj ďalšie inzeráty . Prajem pekný zvyšok dňa .

Farba: čierna
Zdvih vidlice: 140 - 160 mm

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 32
check_circle Aktívne inzeráty: 10
visibility Zobrazenia inzerátov: 9 363
02. 03. 2024
Všetko podľa dohody, spokojnosť
09. 12. 2023
ok

Commencal Meta HT am race

Zdravim, mám na predaj tento bike Commencal Meta HT v peknej žltej farbe. Je to modelový rok 2015, a najvyššia verzia ktorá sa vtedy vyrabala- Meta HT am race ktorý je prerobený na Mullet, 29-27,5 Veľkosť je L ale je to skôr takže M/L podľa modernej geometrie, čo môže vyhovovať aj nižším jazdcom. Na bicykli je väčšina veci nových zo zárukou, takže ak by bol nejaký problém nieje problem doložiť a vyreklamovat... V poslednom čase je to skôr už leštenka, keďže som poskladal nový bike a na tomto sa už nejazdí. Bike je od nova oblepeny ochrannými fóliami died bro, pekne to vynikne na tej farbe, bike je takmer bez škrabancov, jedine škrabance sú na rajdoch a jeden väčší oderok som si všimol na sedlovej trubke, keď som bike pripravoval na predaj. Momentálne sú v kolesách duše, keďže sa na bicykli nejazdí a čaká na nového majiteľa . Ale nieje problem pri predaji nahodiť na bezduše , v oboch plášťoch je bezdušová páska, a plášte sú tiež Tr. Komponenty: Vidlica: SR Suntour auron, úplne nova najazdená, takže do budúca by to malo byť bez problémov, k vidlici mám doklad o kúpe, servisnú knižku zdvih je 160mm Kolesá: zadné bolo vypletene pred dvoma sezónami na rafiku DT Swiss e532- poriadny endurovy rafik 27,5 , dopĺňajú ho špice a niple od sapimleaser, predné koleso je od wtb- endurovy model 29 takže bike je mullet, oba TR a v kolesách je bezdušová páska, náboje komplet po repase Pohon: DEORE XT a SLX, kazeta, reťaz, prehadzovač, prevodník, bowden, lanko, radenie, všetko je úplne nové, ku väčšine taktiež záruka Brzdy: Shimano, strmene mt500 a páky m395, brzdy sú po kompletnom servise, nová kvapalina, zadná hadica, kotúče sú 180mm, vpredu je úplne nový smrt 20 a vzadu zanovny smrt 66 z slx rady - úplne nové hlavové zloženie, lisovacie na priemyselných ložiskách Sedlovka: 150mm teleskopická kindshock Sedlo: bontrager Gripy: CTM Rajdy: race face 800mm Plášte: v zadu maxxis assegai 27,5×2,5 Exo Tr ešte niečo odjazdí, v predu úplne nový schwalbe nobby nic 29×2,4- pri predaji viem prerobiť na bezdušový systém Rozumnej dohode na cene sa nebránim. V prípade otázok ma kontaktujte.
1 100 

Integrálna prilba, XL

Zdravim, mám na predaj túto helmu, stojí mi doma, kupovana bola približne pred 5 rokmi, vtedy pár krát použitá, odvtedy len stojí doma ... Veľkosť Xl obvod hlavy 56-61cm.
25 

Enduro koleso 29" 12×148

Zdravim, predám toto koleso, je rovné, kozmeticky v trošku horšiom stave, pri niploch sem tam jemná prasklinka- nebráni používaniu, orech microspline, Boost oska 12×148, náboj ide pekne hladko
30 
keyboard_arrow_up