Dámska cyklistická bunda ALÉ K-Tornado 2.0 Klimatik

Cena: 129 

V podstate nová bunda, oblečená 1x iba na 15 min, žiaľ nesadla, nevhodný darček. Veľkosť XS.
PC 195 €

CHLAD A DÉŠŤ NEMAJÍ ŠANCI. Dámská cyklistická bunda do chladného a deštivého počasí ALÉ K-TORNADO 2.0 vás nadchne svými funkčními vlastnostmi, což aktivně využívají i jezdci profesionálních týmů FDJ a Movistar. Kolekce KLIMATIK™ je specialistou na větrné, chladné a deštivé počasí.
Vhodná pro teploty 6°- 12°C.
Třívrstvá tkanina s membránou EVENT a úpravou DWR na celém povrchu bundy zaručuje vysokou prodyšnost a lehkost a také vynikající tepelnou izolaci i za mokra.
Vysoký límec je střižen tak, aby dobře ochránil oblast krku.
Voděodolný zip.
Reflexní prvky na zadním dílu pro lepší viditelnost na silnici.
Vyrobeno 100% v Itálii.

list Spolu inzerátov: 33
check_circle Aktívne inzeráty: 7
visibility Zobrazenia inzerátov: 13 943

Ultraľahký cestný bicykel Bianchi Freccia

Predám tento ultraľahký hliníkový cestný bicykel Bianchi Freccia vo farbe celeste. Veľkosť 55 (od cca 180-186 cm). Bez škrabancov. Jazdený minimálne a velmi rekreačne. Bicykel spĺňa požiadavky UCI, či už juniorské alebo dospelé. Bicykel je vyskladaný z rámu a postavený na komponentoch: Brzdy V-brake Shimano Ultegra Kľuky Compact Shimano 105 172,5mm Kazeta Shimano 105 11-34z Prehadzovačka Shimano 105 Prešmyk Shimano 105 Páky Shimano 105 Kolesá Vision Trimax 30, aero špice Omotávka Supacaz Karbónový sedlová Košíky Topeak a fľaše Riadidlá PRO PLT 42cm Cena 1490e
1 499 

Bianchi omotávka korok čierna klasik

Predám úplne novú čiernu omotávku Bianchi cork classic black. Je úplne nová, zabalená v originál zavretom sáčku bez krabičky. Cena 10e.
10 

Krátke cyklistické nohavice Nalini Bas Lady Ergo bib

Predám krásne a prepracované cyklistické kratasy s vložkou dámske vo veľkosti S zn. NALINI model Bas Ergo Bib, super sedia, sú elastické. Oblečené 2x, bez poškodenia. PC 109€. Dámske cyklistické kraťasy z kolekcie Nalini Pink Line. Nohavice predstavujú komfort vo všetkých ohľadoch. Elastické tráky z mikrovlákna, ukončenie nohavíc na bruchu a bokoch pohodlnou, priedušnou sieťovinou obopínajúcou pás. Spodná časť na nohách je vyrobená z kompresnej, veľmi kompaktnej Lycry. Lem nohavíc ukončuje jednoduchý rez, čo dáva nohaviciam čistý a elegantný vzhľad. Maximálny komfort umocňuje aj vložka 4D Lady Comfort špeciálne navrhnutá pre dámy. Vlastnosti: Aerodynamika 5/5 Ľahkosť 5/5 Priedušnosť 4/5 Elasticita 5/5 Spodok nohavíc z kompaktnej Lycry pre optimálnu podporu svalového výkonu s UV ochranou (faktor 50) Priedušná sieťovina v páse Reflexné logá Nalini na zadku a bokoch Vložka 4D Lady Comfort špeciálne navrhnutá pre dámy
49 
keyboard_arrow_up