Opasok vyrobený z recyklovanej duše bicykla

Cena: 27 

Bez nás by sa stal z týchto duší komunálny odpad, ktorý by znečisťoval len životné prostredie. Preto sme sa s jedným odvážnym rozhodnutím vydali cestou, že z použitých duší vytvoríme niečo nové, niečo jedinečné a použiteľné. Začali sme so zbieraním, následne s triedením a očistením použitých súčiastok bicyklov, aby sme z nich vytvorili nové formy. Na každom našom výrobku sú badateľné znaky používania, škrabance, odreniny a záplaty po oprave defektov. Opasky a peňaženky majú svoj príbeh, precestovali kus našej okolitej krajiny, videli úsmev i slzy. Preto milujeme s nimi pracovať. Ich tajnú minulosť pretavíme do nových zážitkov.

Opasok je vyrobený z recyklovanej duše bicykla, šité, zdobené na boku farebnými stuhami, so záplatami z opravy defektu alebo textom výrobcu. K opasku patrí puzdro vyrobené taktiež z použitých duší. Duše sú čistené, nerobia otlačky, nemažú. Kovové diely sú zo železa, pracka je nastaviteľná na ľubovoľnú veľkosť, nie je potrebná mať dierky. Zúbky sú tupé, nezachytia sa ani stuhy a nenaštrbí sa ani povrch duší. Šijeme ich vlastnoručne. Naše výrobky sú extra odolné.

Šírka: 40 mm
Dĺžka: individuálne alebo 135 cm
135 cm / 130 cm / 125 cm / 120 cm / 115 cm / 110 cm / 105 cm / 100 cm / 95 cm
Farby: žlto-červený, tmavo zeleno-červený, béžovo-červený, béžovo-oranžový, béžovo-hnedý, tyrkysovo modrý-tmavo hnedý, modro-hnedý, oranžovo-tyrkysovo modrý, ružovo-tyrkysovo modrý, čierny, sivo-červený, červeno-jablkovo zelený, oranžovo-jablkovo zelený, modro-červený
Cena vrátane poštovného: 27 EUR

Dôležité: Prosím Ťa, svoju objednávku zadaj včas s prihliadnutím na skutočnosť, že tvoj opasok bude vyrobený vlastnoručne, aby sme ho vedeli ešte do Vianoc zaslať. Objednávka do 10. decembra je pre Vás istotou Ak nepoznáš požadovanú dĺžku (napríklad ak je to darček) prosím vyber si dĺžku 135 cm Domácky sa dá skrátiť na požadovanú dĺžku (vysvetlím e-mailom ako). Pred nákupom opasku prosím maj na pamäti, že každý kus sa vyrába jednotlivo z recyklovaného materiálu, preto miesto záplaty alebo text výrobcu na tvojom opasku sa nemusí stotožňovať s obrázkom.

Opasok vyrobený z recyklovanej duše bicykla je výnimočný darček pre Teba, Tvojich rodinných príslušníkov alebo priateľov. Nákupom našich produktov eliminuješ environmentálnu záťaž tvojho životného prostredia.

list Spolu inzerátov: 56
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 38 181

Podobné produkty v shope

SILVINI Stelvio dres, čierna/biela Skladom > 2 ks

Akcia SILVINI Stelvio dres, čierna/biela

od 58,99  -20% MOC 91,99 

SILVINI Gallo dres, čierna/tmavosivá Skladom > 5 ks

Akcia SILVINI Gallo dres, čierna/tmavosivá

od 40,99  -20% MOC 63,99 

ALÉ PR-S LOGO dres, biela Skladom 1 ks

Výpredaj ALÉ PR-S LOGO dres, biela

90,99  -24% MOC 119 

keyboard_arrow_up