Krátke nohavice Castelli Free Aero Race 4 savile blue

Cena: 90 

Castelli Free Aero Race 4 Savile Blue L
Free Aero Race 4 Bibshort sú šialene pohodlné. Originál Free Aero Race Bibshort bol prvýkrát predstavený pred viac ako desiatimi rokmi a najazdil doslova milióny kilometrov profesionálnymi jazdcami a bol najpredávanejší v maloobchodnej kolekcii Castelli v programe Servizio Corse. Počas tejto doby prešiel mnohými aktualizáciami a vylepšeniami v nikdy nekončiacej snahe vytvoriť to najlepšie pohodlie. Každá jednotlivá tkanina, komponent, steh a konštrukčná metóda boli v priebehu času aktualizované a vylepšené.
Štvrtá veľká generácia modelu obsahuje aktualizovanú podložku sedla Progetto X2 Air Seamless. Táto podložka má jemnú a pružnú vrstvu, ktorá sa pohybuje spolu s vašim telom, a veľkoryso polstrovanú odpruženú vrstvu, ktorá kopíruje tvar vášho sedla. Osemhodinové jazdy nie sú žiadny problém.
Tkaniny sú samozrejme prémiové, vyrobené podľa špecifikácií najlepších talianskych dodávateľov látok. Tkanina Forza na vnútornej nohe má 38 % obsah Lycra® pre dokonalé prispôsobenie, zatiaľ čo tkanina Vortex na bočných paneloch zabezpečuje aerodynamiku.

ČO TO JE
Navrhnuté pre aerodynamiku a závodný výkon WorldTour. Vďaka starostlivému výberu látok a komponentov a obsedantnej pozornosti venovanej detailom sú mimoriadne pohodlné.

VLASTNOSTI PRODUKTU

• Vortexová tkanina na stehnách s drobnými priehlbinami pre lepšiu aerodynamiku
• Tkanina Forza na vnútorných nohách s obsahom 38 % Lycra® pre dokonalé prispôsobenie
• Minimalistická konštrukcia trakov s pruhovanou sieťovinou vás ochladí
• Širší pružný lem GIRO4 na konci nohavíc pre lepšie držanie a zníženie tlaku
• Konštrukcia Doppio V v oblasti brucha pre väčšiu podporu a pohodlie
• Ploché švy
• Výstelka Progetto X2 Air Seamless
• Teplotný komfort: 15 ° - 35 ° C

TECHNICKÉ ÚDAJE
• ROSSO CORSA
Označenie Rosso Corsa sa používa iba na výrobky najvyššej úrovne. Rosso Corsa predstavuje kategorický prielom v inovácii cyklistiky a precíznom remeselnom spracovaní, ktoré od odevu Castelli zvyšujúceho výkon očakávate.
• PROGETTO X2 AIR
MAXIMÁLNA TECHNOLÓGIA PRE NAJVYŠŠIE POHODLIE. Je skonštruovaný z dvoch komponentov, z ktorých každý je určený na konkrétny účel a ktoré spolu vytvárajú najpohodlnejšiu podložku na sedenie na planéte.

1.) Vrstva starostlivosti o pokožku: Bezšvová bakteriostatická vrstva vyrobená tak, aby sa prispôsobila tvaru vášho tela a sedla bez akýchkoľvek záhybov v tkanine.
2.) Tlmiaca vrstva Seamless Integrated Technology (S.I.T.)
3.) Perforovaná viskózna komfortná zóna

Dôvod predaja: nohavice mi nesadli, sú nové bez známok používania, mal som ich max. 5 krát oblečené, kupoval som ich za 169,95 €.

Pohlavie: Pánske
Druh športu: cyklistika
Farba: modrá
Veľkosť: L

list Spolu inzerátov: 14
check_circle Aktívne inzeráty: 1
visibility Zobrazenia inzerátov: 8 421

Canyon Aeroad CF SLX 8

Predám celokarbónový cestný Bike Canyon Aeroad CF SLX 8. Jazdený len za dobrého počasia, pravidelný servis. Najazdených necelých 9000km. Veľkosť S môže zavádzať ja mam výšku 179cm a je mi dobrý. Pre viac info. ma kontaktuje mailom alebo telefonicky.
2 000 
keyboard_arrow_up