Rukavice suvivar

Cena: 29 

Úplne nové Elektrické vyhrievanie v 3 režimoch

Rukavice sú elektricky vyhrievané na chrbte ruky a na jednotlivých prstoch končatiny. Teplo je rozvádzané rovnomerne pomocou uhlíkových vlákien, ktoré spolu s infračervenými lúčmi ruky nielen zahrievajú, ale zároveň majú pozitívny vplyv na krvný obeh, znižujú bolestivosť, pomáhajú s hojením a dokonca znižujú vlhkosť spôsobenú potením. Teplotu je možné nastaviť podľa aktuálnej potreby a poveternostných podmienok v 3 možných režimoch s teplotou od 45 do 65 stupňov Celzia.

Dlhá výdrž batérie

Bojíte sa, že kúrenie nebude dostatočne účinné? Zbytočne Polymérové ​​dobíjacie batérie (7.4V, 2 200 mAh) fungujú nepretržite 3 - 6 hodín podľa vybraného teplotného módu. Pri teplote -25 ° C fungujú pri najvyššom nastavení celé 2 hodiny Súčasťou balenia je aj nabíjačka určená pre nabíjanie batérií. Batérie sa vkladajú do manžety, ich výmena je nadmieru jednoduchá. Kúrenie začne hriať rýchlo po stlačení tlačidla na chrbte ruky v požadovanom nastavení.

Vodeodolné a vetruvzdorné

Rukavice sú vhodné na akékoľvek outdoorové športy vrátane jazdeckých a zimných. K tomu sú prispôsobené, sú vyrobené z vodeodolného a vetruvzdorného materiálu s protišmykovou zosilnenou úpravou na dlaniach (70% polyester, 20% neoprén, 10% bavlna). Pomocou manžety na suchý zips možno upraviť upevnenie v oblasti zápästia, aby rukavice dokonale padli a znemožnilo sa prístupu studeného vzduchu do rukavíc.

Veľkosť: M
Farba: čierna

list Spolu inzerátov: 15
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 6 184
keyboard_arrow_up