Prilba Kellys Razor Orange

Cena: 35 

Predám mesiac nosenú prilbu kellys razor.
Prilba bez viditeľných škrabancov a poškodenia.
Veľkosť L/XL
Cena je pevná
Stav 10/10
Dôvodom predaja je že mi nesadla veľkosť, kvôli nákupu cez internet...
Prilba RAZOR ponúka úplne novú dimenziu v oblasti bezpečnosti, komfortu a štýlu. Jazdenie je jediné čomu sa potrebuješ venovať. RAZOR je našou najbezpečnejšou ENDURO a MTB prilbou vytvorenou technológiou In-Mold. 23 vzduchových otvorov zabezpečuje dokonalú ventiláciu a optimálny prietok vzduchu. Pre maximálny komfort nový nastavovací systém poskytuje 5 vertikálnych polôh v zadnej časti prilby a dva nastaviteľné body v prednej časti. Na HD kamera platformu je možné ľahko namontovať akúkoľvek akčnú kameru. Pretože štýl je skutočne dôležitý, prilba ponúka možnosť výberu z viacerých farebných výmenných štítov podľa predstáv zákazníka. Každá prilba je vybavená jedným výmenným štítom v inej farbe.

Veľkosť: L
Farba: oranžová

list Spolu inzerátov: 53
check_circle Aktívne inzeráty: 1
visibility Zobrazenia inzerátov: 24 536
24. 09. 2023
Super komunikácia, všetko prebehlo podľa dohody. Spokojnosť.
05. 01. 2023
Stav tovaru zodpovedal popisu v inzeráte. Maximálna spokojnosť. Rýchla komunikácia, rýchle dodanie a milé prekvapenie v podobne nálepiek :)

Galfer Fd455 E-bike G1652 brzdové platničky, metalické

Ahoj, ponúkam nové brzdové doštičky značky galfer určené pre EBIKE A DH SPECIÁLY (fialové): sú vyvinuté pre vyššie tepelné namáhanie, ktoré ocenia predovšetkým DH pretekári a jazdci na e-biku, ale nie len tí. Kľudne aj cesťáci, ktorí očakávajú dlhé zjazdy a brzdenie.
19 
keyboard_arrow_up