MTB prilba POC Tectal Race Spin / veľkosť XXL / 59-62

Cena: 120 

Predám úplne novú MTB unisex prilbu POC Tectal, ide o verziu Race SPIN, ktorá je o dosť drahšia oproti základnej Tectal prilbe, farba svetlo modrá, veľkosť 59-62 (XL-XXL), jedná sa o ľahkú a odolnú prilbu so špičkovými POC technológiami. Viac fotiek nájdete priamo v inzeráte.

Prilba je úplne nová, zabalená v originálnej krabici s visačkami. Je to originál POC prilba z SK-CZ distribúcie. Fotky sú reálne, mnou nafotené.

Osobný odber v Žiline, po serióznej dohode pošlem aj na dobierku. Pre viac info ma neváhajte kontaktovať na mobile alebo cez email, inzerát je platný do zmazania.


Vlastnosti prilby POC:
Helma na bicykel Poc Tectal Race Spin je vynikajúca trailová MTB prilba, ktorá ponúka neporovnateľné odvetranie, nízku hmotnosť a odolnú, bezpečnú konštrukciu so špičkovými technológiami. Je tiež vybavená novým patentovaným systémom ochrany mozgu SPIN. Vystužená vložka z EPS poskytuje vysokú úroveň ochrany a unibody konštrukcia skeletu ďalej zvyšuje bezpečnostné vlastnosti a integritu prilby pri zachovaní nízkej hmotnosti. Vďaka použitiu mostov z aramidových vláken v jadre prilby sú nárazy rozložené na väčšiu plochu. Rozšírené ochranné zóny okolo spánkov a zadnej časti hlavy poskytujú vyššiu ochranu tam, kde je to najviac potreba.

- certifikácia: CE EN 1078, CPSE 12 03, AS/NZS 2063
- materiál: polykarbonát
- optimalizovaná vložka EPS
- unibody shell škrupinová konštrukcia (podporuje integritu prilby a zároveň zaisťuje nízku hmotnosť)
- mriežka z aramidových vláken zlepšuje konštrukčnú pevnosť helmy a poskytuje lepšiu ochranu voči prederaveniu
- technológia SPIN (Shearing Pad Inside) je systém ochrany mozgu pred pôsobením rotačných síl vznikajúcich pri páde. Ten je založený na nožnicovom pohybe integrovaných vložiek, ktoré sa môžu voči sebe pohybovať všetkými smermi a pritom sa prekrývať, čím redukujú nebezpečné a ničivé rotačné sily.
- vysoko odvetrávaná pomocou jedinečného ventilačného dizajnu POC
- popruhy tvarované do podšívky pre väčšie pohodlie
- RECCO® systém umožňujúci vyhľadanie osôb záchranármi v sťažených podmienkach
- jednoduchý a ľahký systém nastavenia pre dokonalé zapnutie
- rozšírené ochranné zóny okolo spánkov a zadnej časti hlavy
- klip na okuliare
- nastaviteľný šilt
- ľahká a výborne odvetraná prilba
- hmotnosť: cca 390 g
- veľkosť: XL/XXL (59-62 cm)

Veľkosť: XL
Farba: modrá

list Spolu inzerátov: 23
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 12 313
keyboard_arrow_up