Trenazer Elite Qubo Fluid

Cena: 150 

Predam kvapalinou brzdeny trenazer Elite Qubo Fluid a ako uz nazov napoveda, uroven odporu je mozne menit len s pomocou preradovania rychlosti na bicykli. Tento trenazer nema integrovanu SMART funkciu, ale je mozne ju doplnit dokupenim snimaca Misuro B +.
Kompatibilny je s kolesami o priemeru od 20 do 29 palcov.



Trenazer som kupil 04.12.2017 na MTBikeri a je mimo zaruky. Napriek tomu by som to nebral ako negativum, nakolko jeho spracovanie je velmi kvalitne a v porovnani so SMART trenazermi, je na nom minimum casti, ktore by sa eventualne mohli pokazit.



Trenazer bol pouzivany, ale velmi malo (odhadom do 200km najazdenych). V podstate som ho z krabice vytahoval len pocas zim a ked bol na cyklocestach lad. Pri jazde na nom som pouzival originalny plast urceny na trenazery.



Po vizualnej a funkcnej stranke je v stave noveho.



Pokial teda hladate minimalne pouzivany trenazer, vo velmi dobrom stave, tichy a vhodny do panelaku, stoji Elite Qubo Fluid za zvazenie.



Dovodom jeho predaja z mojej strany, je diverzifikacia hobby aktivit, uvolnenie priestoru v byte a v neposlednom rade si urcite zasluzi byt vlastneny niekym, kto ho vyuzije castejsie.



Trenazer predavam v original krabici, kde okrem ineho bude pribaleny original rychloupinak, navody na skladanie a nevyuzity kupon na 1-mesacne predplatne "My Training".



V pripade zaujmu prilozim aj plast Elite Coperton, taktiez s minimalnymi, ak vobec nejakymi znamkami pouzivania, za 10e. Novy stoji aj viac ako 27e.



Vzhladom na hmotnost celeho balenia (12kg), preferujem osobny odber v Bratislave.

list Spolu inzerátov: 75
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 54 263
28. 04. 2023
odoslane hned dalsi den, spokojnost
Rýchle jednanie, dohodli sme sa a zrealizovali obchod.
08. 02. 2023
Všetko prebehlo na 1* super komunikácia a rýchle dodanie.
04. 01. 2022
Výborný stav, bezproblémová kúpa. Ďakujem!
20. 10. 2021
Všetko podľa dohody super rýchle odoslanie celkovo veľká spokojnosť.
19. 08. 2021
Dodanie rychle perfektne zabalene maximalna spokojnosť z predavajucim
03. 06. 2020
Ochota a bezproblémový obchod ..
keyboard_arrow_up