Suunto M5 All Black Pack + Movestick Mini - All Black

Cena: 45 

Predám športové hodinky Suunto M5 Black HR.
Pánske hodinky Suunto, model M5 All Black Pack + Movestick Mini. Špeciálne vyvinuté hodinky určené predovšetkým pre horolezcov, bežcov, turistov, lyžiarov a potápačov. Nahrávanie dát a sťahovanie tréningových programov do alebo z Movescount.com vďaka Suunto Movestick. Merače tepovej frekvencie Vám každé ráno poradia s cvičením – či cvičiť, ako intenzívne, alebo či potrebujete odpočinok. Kľúčové funkcie: možnosť použitia senzorov na meranie rýchlostí a vzdialeností, možnosť stiahnutia tréningového programu z Movescount.com, doporučenie doby na regeneráciu, test kondície, možnosť výberu z 3 programov cvičenia (zlepšenie kondície, riadenie telesnej hmotnosti alebo voľný tréning), automatické prispôsobenie programu cvičenia na nasledujúcich 7 dní, návrhy intenzity cvičenia v reálnom čase, spätná väzba vo forme motivačnej správy. Doplnkové funkcie: možnosť odoslania údajov o svojom tréningu do online tréningového denníka na Movescount.com, tvorba alebo si stiahnutie vlastného tréningového programu, doporučená doba zotavenia po cvičení, informácie o rýchlosti a vzdialenosti v reálnom čase. Srdečný tep a spálené kalórie v reálnom čase, automatické prepínanie medzi tromi zónami telesného tepu, vodotesnosť do 30 m. Odolné jednodielne hodinky s pevnou hornou lunetou, hliníkové telo a sklo odolné voči poškriabaniu, zapínanie na klasickú kovovú sponu, šírka náramku cca 2 cm, veľkosť puzdra cca 4.2 cm. Súčasťou balenia Dual Comfort Belt – textilný hrudný pás kompatibilný s väčšinou kardio prístrojov v telocvičniach, Movestick Mini, návod v českém jazyce. Firma Suunto vytvára autentické funkčné outdoorové športové prístroje, ktoré využívajú dobrodruhovia po celom svete.
Pôvodná cena 159€.

Moja cena 45€ + poštovné.

list Spolu inzerátov: 152
check_circle Aktívne inzeráty: 7
visibility Zobrazenia inzerátov: 113 185

Specialized S-Works Ares

Predám minimálne jazdené tretry Specialized S-WORKS ARES vo veľkosti 43. Dôvod predaja je, že sú mi trochu veľké. Možnosť výmeny za menšie 42 alebo 42,5.
190 

Specialized S-Works 7RD 42,5

Predám takmer nové tretry S-Works 7 RD v čiernej farbe. Minimálne jazdené, z vnútra ako nové a z vonku minimálne známky používania. Pridám k nim aj červené anatomické vložky Body geometry v hodnote 30€. Podrážka a stielka Body Geometry sú ergonomicky navrhnuté a vedecky testované, aby zvýšili výkon, zvýšili efektivitu a znížili riziko zranenia optimalizáciou zarovnania bedier, kolien a chodidiel. Nestrečové šnúrky poskytujú rovnomerné držanie po celej nohe, ktoré zostáva konzistentné počas celej jazdy. (TOTO JE FAKT PRAVDA) Najpevnejšia a najľahšia karbónová doska FACT Powerline™ maximalizuje prenos sily: Index tuhosti 15,0. Navrhnutá sieťovina je kombinovaná s nepružnými zónami TPU pre dokonalé spojenie a pohodlie. PadLock™ konštrukcia päty drží pätu a je preukázané, že zlepšuje zrýchlenie. (TIEŽ PRAVDA) Matice zarážok z titánovej zliatiny sa môžu otáčať a umiestniť pedál/zarážky o 5 mm dozadu. Protišmykový, vymeniteľný nášľap na päte s vnútorne zapustenými skrutkami pre bezpečnosť. Kopyto Form Fit s priestrannou špičkou pre maximálnu konektivitu a pohodlie. Vzor zarážky s tromi skrutkami sa hodí na všetky hlavné cestné pedále. Dôvod predaja je operácia kotnika a šľachy a nutnosť prejsť na model Ares. Cena 180€, pri rýchlom jednaní možná dohoda.
180 

Garmin Vivomove HR

Zdravim Ponúkam na predaj používané Smart hodinky Garmin VIVOMOVE HR. Je to jediný model smart hodiniek od garminu s mechanickými ručičkami a grafickým displejom pod nimi. Elegantné dámske hodinky v spojitosti so športovými funkciami. Používané, ale plne funkčné, batéria vo veľmi dobrom stave. Originálne balenie a mnoho príslušenstva v cene (remienok, ochranné sklá+ ďalšie biele hodinky na náhradné diely). Dôvod predaja je prechod na novší model. Cena 60€
60 
keyboard_arrow_up