Wahoo Elemnt Roam GPS Bundle cyklopočítač + Tickr 2 šedá + RPM senzory rýchlosti a kadencie

Cena: 320 

Uplne novy, kupeny omylom mojou manzelkou na vianoce. (chcel som iny model) nikdy nepuzity, zaruka do novembra 2025.Moznost poslania na dobierku.
***cena je pevna***

Wahoo ELEMNT ROAM je bezdrôtový GPS cyklopočítač pre rekreačných aj vrcholových cyklistov so skvelou navigáciou a farebným podsvieteným 2.7 palcovým displejom. Jasný displej sa prispôsobuje okolitému prostrediu tak, aby ste mali v každých podmienkach ten najlepší prehľad o vašej trase. Vyrobený zo spoľahlivého Gorilla™ skla zvládne všetko, čo sa vám počas vášho dobrodružstva prihodí. Overený a používaný tímom BORA-Hansgrohe a Petrom Saganom.

Wahoo cyklistické senzory kadencie a rýchlosti s konektivitou Bluetooth a ANT+ predstavujú nenápadné riešenie pre presné meranie dosiahnutej rýchlosti a výkonu pri bicyklovaní. Každý so senzorov je bezdrôtový, nemagnetický a ľahučký s jednoduchým uchytením a nastavením. Technológia Bluetooth Smart a ANT+ dual band umožní pripojiť a zobraziť dáta na GPS zariadení aj na smartfóne.

ELEMNT ROAM vznikol pre dobrodruhov, pre ktorých je každá jazda dobrodružstvom.

Funkcie:
GPS funkcionality
automatické sťahovanie uskutočnených ciesť a dát
synchronizácia stiahnutých dát cez BLUETOOTH
funkcia TAKE ME TO (tvorba ciest na vyžiadanie)
funkcia RETRACE ROUTE (umožní navygovať vás späť tou istou cestou)
funkcia SAVED LOCATIONS (umožní navygovať vás na vaše obľúbené miesta vami zvolenými cestami cez sprievodnú aplikáciu, alebo priamo prostredníctvom ELEMNT ROAM)
funkcia GET ME STARTED (umožní vrátiť sa na počiatočný bod cesty čo najrýchlejšie, resp. navedie vás vždy späť na úvodný bod vašej cesty)
funkcia BACK ON TRACK (v prípade, ak zle odbočíte z vašej pôvodnej trasy, táto funkcia vás navedie späť na zvolenú trasu bez nutnosti vracať sa späť)
funkcia ROUTE TO START (vykalkulovanie najkratšej vzdialenosti pre trasy späť domov)
LIVE TRACK PORTAL
Balenie obsahuje:
ELEMNT cyklopočítač, držiak na riadidlá a na predstavec
USB kábel na nabíjanie, manuál
Wahoo TICKR s pásom a batériou
senzor kadencie s batériou CR 2032, gumený úchyt, obojstrannú pásku na uchytenie
senzor rýchlosti s batériou CR 2032, púzdro na uchytenie

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 145
check_circle Aktívne inzeráty: 18
visibility Zobrazenia inzerátov: 159 503

Boardman Karbonovy cestak, Velkost 54,(ako specialized, giant)

Ponukam karbonovy cestak od Boardman. Bike je vo vybornom stave. Velkost ramu 54cm Karbonova vidlica Vybava shimano 105 /tiagra Kazeta 11/32 Vpredu 50/34 Kluky 172.5mm Rafky shimano rs Plaste vittoria zaffiro Pro 700x25 Modelový rok: 2017 Počet prevodov: 2x10 Brzdy: Cestné ráfikové Materiál: karbón Sada: Shimano 105 Veľkosť: M
750 

Wilier GTR/Karbon/Velkost xs

Wilier GTR, Velkost ramu XS idealny na vysku 152-165cm.Bike je vo vybornom stave, pripraveny na sezonu. Karbonovy ram Vybava campagnolo veloce Prevodnik 50-34 Kazeta 11-25 Kluky 170mm Pedale mavic Sedlo selle royale Plaste schwalbe 700x23 Kolesa Miche gtrx1 Pri platbe prevodom na ucet mozem poslat kurierom kdekolvek na Slovensku ZADARMO.
1 050 

Specialized Roubaix/karbon/ Velkost 56

Ponukam na predaj Specialized roubaix v perfektnom stave.Bike ma na rame a sedlovke technologiu zertz pre extra pruzenie pri nerovnostiach na ceste. Matna seda farba. Velkost ramu 56/Lko Vybava shimano tiagra Prevodnik 50/34 Kazeta 11/34 Kluky 175mm Plaste 700*25 Sucastou biku je aj taska pod sedlom, 2xkosik, 2xflaska a cyklo pocitac Cateye (potrebuje novu baterku) Bike bol jazdeny malo nieco okolo 10x cca do 500km. Pri platbe prevodom na ucet Moznost poslania kurierom kdekolvek na Slovensku ZADARMO.
990 
keyboard_arrow_up