Mio Cyclo 605 HC

Cena: 120 

Predám cyklonavigáciu Mio Cyclo 605, svojho času vlajkovú loď od Mia. Super zachovalý stav, ako nová, ani škrabanček. Zariadenie umožňuje neuveriteľné množstvo meraní a štatistík, dá sa dokonale nastaviť podľa osobných požiadaviek, má obrovský displej, čiže aj ľudia so slabším zrakom budú naň dobre vidieť. Batéria mi pri navigovaní vydržala 6 - 8 hodín, vo funkcii tachometra (bez navigácie) cca 10-12 hodín. Komunikácia ANT+ (kombinovaný alebo aj kadencia+rýchlosť samostatne), Bluetooth, Wifi, Shimano Di2. GPS signál chytí ako kedy - niekedy okamžite, najčastejšie tak do 2 minút - je to normálna vlastnosť Mio cyklonavigácií s týmto GPS senzorom, porovnané s inými kusmi. Kto by mal záujem, môžem mu poslať návod v pdf (v angličtine). Predávam iba samotný prístroj a držiak na riadidlá/predstavec, žiadne ďalšie príslušenstvo. Nový ma stál 380€ :-(. Viac info tu:

https://www.nay.sk/mio-cyclo-605-hc-cyklonavigacia

Inzerát je platný do zmazania. Kontaktovať prosím mailom alebo smskou, v pracovných dňoch volať až po 17.hodine. Odpisujem na všetky maily, prosím, kontrolujte si aj SPAM / nevyžiadanú poštu. Ak na mail neodpoviem do 24 hodín, prosím napíšte mi ešte raz a skontrolujte si, či je vaša mailová adresa napísaná správne. Ďakujem.

comment Otázky na predajcu

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne otázky

Formulár sa odosiela
list Spolu inzerátov: 33
check_circle Aktívne inzeráty: 6
visibility Zobrazenia inzerátov: 7 796

Nosič na sedlovú trubku

Predám nosič na bicykel na sedlovú trubku, používaný, no v stave nového kusu, nedotlčený, nedoškriabaný. Upínanie rýchloupinákom, netreba žiadne náradie. Maximálna nosnosť 9kg. Základná ložná plocha 12 x 28cm, s mojou úpravou prdĺžená až na 37cm. Domontovaný držiak na akékoľvek bicyklové svetlo s uchytením na sedlovku. Všetky moje doplnky sa v prípade nepotreby môžu odmontovať dvomi skrutkami. Inzerát je platný do zmazania. Kontaktovať prosím mailom alebo smskou, v pracovných dòoch volať až po 17.hodine. Odpisujem na všetky maily, prosím, kontrolujte si aj SPAM / nevyžiadanú poštu. Ak na mail neodpoviem do 24 hodín, prosím napíšte mi ešte raz a skontrolujte si, či je vaša mailová adresa napísaná správne. Ďakujem.
13 

Mitas Ocelot 29x2,1 (1500km) 1 pár

Predám pár bicyklových pneumatík Mitas Ocelot 29x2,1 (54-622) v zriedkavom dvojfarebnom dizajne. Hmotnosť 890g, oceľová patka, max.tlak 3,8 baru. Vychádzajú z legendárneho modelu Scylla. Sú určené do stredne ťažkého terénu s tvrdým podkladom. Vhodná voľba ak potrebujete plášť s dlhou životnosťou a dobrými jazdnými vlastnosti. Ľahko sa nahadzujú aj bez montpák. Plášte majú odjazdené dve sezóny (cca 1500km) bez jediného defektu, prešiel som na cestnejší dezén. Len spolu, cena je za obe. Iba osobný odber. Inzerát je platný do zmazania. Kontaktovať prosím mailom alebo smskou, v pracovných dòoch volať až po 17.hodine. Odpisujem na všetky maily, prosím, kontrolujte si aj SPAM / nevyžiadanú poštu. Ak na mail neodpoviem do 24 hodín, prosím napíšte mi ešte raz a skontrolujte si, či je vaša mailová adresa napísaná správne. Ďakujem.
10 

Predná retro blikačka

Predám toto dizajnové retro predné svetielko / blikačku Smart Taillight na bicykel, 90-te roky, plne funkčné, super zachovalý stav. Kombinácia svetielka a odrazka, jedna jantárovo svietiaca LED, napájanie dva články N / UM5 / R1. Inzerát je platný do zmazania. Kontaktovať prosím mailom alebo smskou, v pracovných dňoch volať až po 17.hodine. Odpisujem na všetky maily, prosím, kontrolujte si aj SPAM / nevyžiadanú poštu. Ak na mail neodpoviem do 24 hodín, prosím napíšte mi ešte raz a skontrolujte si, či je vaša mailová adresa napísaná správne. Ďakujem.
keyboard_arrow_up