Garmin Edge 130 HR GPS cyklopočítač

Cena: 75 

Predám GPS cyklopočítač Garmin EDGE 130. Výborný stav - displej bez škrabancov, bezproblémová synchronizácia cez Bluetooth s appkou Garmin Connect, možnosť pripojenia senzorov ANT+.
Príslušenstvo: Originál krabička, kábel, krytka USB konektora, návod, držiak na bicykel s gumičkami.

Cena Garmin Edge 130: 75€ + dohoda
V prípade záujmu doplním snímač srdcového tepu pulzometer Garmin HRM Premium: 30€
Prevzatie osobne BA celé mesto, prípadne cez víkend idem do LM po diaľnici.

Používaný na ceste a MTB, dôvod predaja prechod na vyššiu radu. Baterka vydržala aj celodenný výlet s 5h záznamom jazdy.



***GPS cyklopočítač Garmin EDGE 130***
Kompaktný cyklopočítač s GPS so základnou navigáciou a podporou funkcií pre cyklistickú bezpečnosť. Edge 130 je jednoduchý na ovládanie a bez ďalšieho príslušenstva poskytuje údaje o čase, rýchlosti, vzdialenosti, nadmorskej výške, dosiahnutom prevýšení, ktoré sú doplnené o vyplývajúce priemerné hodnoty na okruhy (LAP) alebo celú aktivitu. Vďaka základnej navigácií sa vždy dostanete späť na štart alebo sa môžete nechať navigovať k vytýčenému bodu / na nahratej trase, ktorú do cyklopočítača odošlete z pripojeného smartfónu. Edge 130 je základným štandardom výbavy bicykla pre jazdu a tréning počas celého roka na cestnom i horskom bicykli s podporou STRAVA live segments
Viac info: https://www.garmin.sk/edge-130_d6277.html

***Pulzometer Garmin HRM Premium:***
Vyhotovenie hrudného pásu poskytuje vysoký komfort pri nosení vďaka elastickému popruhu, ktorý je prispôsobivý. Použitý materiál je jemný na dotyk a pružný pre spoľahlivú aplikáciu.

- presnosť snímania - komfortné prevedenie - jednoduchá starostlivosť - dizajn - spoľahlivo pracuje aj v priestore kde sa nachádza do 80 ďalších snímačov. Bez interferencie.

Všeobecné parametre
- hmotnosť: 44g
- obvod: cca od 63 do 150 cm
- vodotesný
- batéria: CR2032 (vymeniteľná)
- výdrž batérie: 3 roky / 1 hodina denne
- teplotný rozsah -10 až + 50°C
- bezdrôtová komunikácia vďaka ANT+ technológii, dosah 3m

Hlavné prednosti
Tréning s pulzomerom: zobrazuje hodnoty srdcového tepu (bpm) + zóny tepu (medzi zónou 1 až 5) - podľa typu prístroja nastavením cieľovej zóny tepu prístroj upozorní na prekročenie stanovených hodnôt rozsahu zóny (zvukový signál/vibračné upozornenie)

list Spolu inzerátov: 1
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 233
keyboard_arrow_up