Tachometer + doplnky na bicykel

Cena: 55 

Dobrý deň
Mam na predaj tachometer- slovenský manuál A3 formáte/ zadné svetlo force+ nabíjací kábel/ taštičku force veľmi pevnú/ karbónové gumičky - úplne nové + 4x karbónové gumičky minimálne použité dám grátis cena v inzeráte...
Možnosť rozpredat...po dohode.

list Spolu inzerátov: 22
check_circle Aktívne inzeráty: 4
visibility Zobrazenia inzerátov: 14 771

Selle Italia SLR Superflow sedlo Boost ,145 mm

Dobrý deň mám na predaj sedlo: SLR Superflow BOOST , navrhnuté s ohľadom na pohodlie, sa čoskoro stane vašim obľúbeným vďaka výrezu Superflow odľahčujúcemu tlak a mäkkým materiálom. Vysokokvalitné materiály a kompaktný dizajn prinášajú vysoký výkon do akejkoľvek vytrvalostnej jazdy alebo pretekov. Výrez Superflow vám umožňuje voľný pohyb bez kompromisov vo výstupe. Toto sedlo s povrchovou úpravou z materiálu Duro-Tek je jedným z najspoľahlivejších, aké kedy použijete. Technické špecifikácie: Hmotnosť: 181 g Rozmery: 145 x 275 mm Lyžiny: Mangánová rúrka O7 Zamýšľané použitie: Cesta Rodina: SLR Rozumnej dohode sa nebránim Sedlo je krásne bez pádu škrabancov....viď fotografie....najlacnejšie je na webe za cca 118€.
100 

Detský bicykel Alpina Starter

Dobrý deň, Mám na predaj detský bicykel. Značka Alpine Starter. Bicykel je používaný, Cena je tomu adekvátne prispôsobená. K bicyklu sú aj originál pomocné kolieska, ktoré sú v demonte. K bicyklu pridávam grátis detskú prilbu. Rozumnej dohode sa nebránim.
55 

Detská sedačka baby seat Boodie

Dobrý deň Mám na predaj detskú sedačku. Použitá bola možno 5x. Chlapec vyrástol...posúvam ďalej. Rozumnej cene sa nebránim. Je to veľmi dobrá značka.
30 
keyboard_arrow_up